Jumaat, 9 September 2011

Review Karipap - Karipap Cinta

"Hantu wayang sungguh!" kata emak gua pada gua petang tadi! Muahahahahaha! Padahal baru petang semalam gua tengok filem Hantu Bonceng dekat panggung dan hari nih sekali lagi gua pergi ke panggung yang sama dan menonton filem Karipap - Karipap Cinta. Filem Hantu Bonceng walaupun sekadar filem hiburan ringan tetapi dah untung berjuta - juta ringgit Malaysia tetapi filem Karipap - Karipap Cinta dengar ceritanya kurang sambutan. Gua tak kisah pun semua itu! Gua lebih suka tengok filem yang gua memang rasa nak tengok sebab citarasa orang bukan selalu sama dengan gua. Jadi, dibawah ini adalah review filem Karipap - Karipap Cinta yang gua baru siapkan sebentar tadi.






P/S : Minggu Nih Sempat Lah Kut Gua Update Kisah Snow White Gua Tu!


27 ulasan:

  1. sama2,.sbb ada gambit la aini tk tgk cite ni,.huhuu

    BalasPadam
  2. hahaha..gambit salah satu penyebab filem nih kurang sambutan

    BalasPadam
  3. tak sempat pun nak tengok movie kat cinemaa T_T

    blanje ah broo :P

    BalasPadam
  4. cuba gantikan gambit yang tak reti berlakon tu dgn fizo omar yg sasa ittew atau kamal adli yg hense bangat ittew...

    sure malatop.

    tak suka la gambit. dia keras masa berlakon. fake.

    BalasPadam
  5. Hadoihaiii, tajuk diaa kemain karipap lagi. Xde idea ke ape? Hehehe

    JOM terbang ke ENTRI TERBARU AdinLaLa !
    - Macam tak Raya jer??

    BalasPadam
  6. hans memang kaki wayang. tapi iklan dia cute la, gambar ketupat tuh lawa. hehe

    BalasPadam
  7. huhuhuh.tajuk cite ni je cam lapau.hahaha

    BalasPadam
  8. kalau apam balik best la. kena dengan perut lapar ni. hehe

    BalasPadam
  9. hantubonceng best! komedi ringan yg menarik. beru je tgk tadi. thanks 4 d review hans =)

    BalasPadam
  10. sokong part tu, taste kita tak sama, kalau orang cakap tak best maybe best bagi kte~ heee.

    BalasPadam
  11. rata-rata ramai yang tak tengok crite ni sebab ada gambit..huhu

    BalasPadam
  12. ramai gak org tak suka gambit ek... tp aku bukan kaki wayang....

    BalasPadam
  13. tgok cite ni kena sedia karipap 20 biji. erkkk.

    BalasPadam
  14. best ke ciye die?....ermmm...tajuk je da pelik...

    BalasPadam
  15. ko ni bukan takat hantu wayang.. dah upgrade jadi jembalang wayang kot! hahahaha...

    BalasPadam
  16. sy suke makan karipap !! tp kalo citer neh ntahlaaa.lom tgk lagi.huhuhuhu

    BalasPadam
  17. xde hati nak tengok. xtau la. bukan sebab pelakon bukan sebab tajuk.

    BalasPadam
  18. mcm x menarik je kalu mamat tu ade.

    BalasPadam
  19. best ke cita ni agak2..mcm tak yakin nak tengok kat pwagam ritu.huhuhu

    BalasPadam
  20. kalo rmh sy dkat pun hari2 mahu tgok wayang. hee ^^

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com