Sabtu, 24 September 2011

Safee Sali Hampir Mengikuti Jejak Langkah Ramli Manchester United

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Tadi saja lah gua tengok - tengok gambar dekat Fan Page SafeeSali tu dan terpandang gambar dekat bawah nih! Gua tak tahu nak kata apa perasaan gua tetapi apa yang pasti gua rasa bangga pula tengok budak - budak Mat Salleh nih minta autograf dekat beliau. Tak kisah lah walau budak - budak sekali pun yang minta janji budak - budak tu yang datang minta autograf dekat dia. Seronok betul gua tengok gambar dekat bawah nih.




Walaupun ada masalah berkenaan permit kerja namun gua sentiasa mendoakan agar Safee Sali berjaya terpilih dalam pemilihan tersebut. Insyaallah jika Allah telah tetapkan rezeki Safee disana maka pasti Safee dapat bermain bersama pasukan tersebut. Apa - apapun, gambar di atas ini sangat menarik perhatian aku. Semoga berjaya Safee Sali.


P/S : Lepas Nih Harap - Harap Khairul Fahmi Boleh Main Dengan Pasukan Liga Jepun Pula! (^_^)



15 ulasan:

  1. wahh.. bangga gak anak mat saleh mintak sign org melayu.. kalau x... org melayu yg slalu mintak autograf dr mat saleh.. hehe

    BalasPadam
  2. bestnye dia kan... tp kurang suka apek.. safee i suke <3 :)

    http://ohmylensa.blogspot.com/2011/09/nikon-d3100-bewarna-merah.html

    BalasPadam
  3. siyes aku bangga!

    tak sabar nak tgk safee jadi mcm ramli maen kat cardiff hikhik :D

    malaysia boleh xP

    BalasPadam
  4. yeahhh... anak malaysia BOLEH...

    BalasPadam
  5. go go safee safi...moga masalah permit tu boleh di selesaikan

    BalasPadam
  6. harap-harap dapat lah settle pasal permit dia. go safee go!! nanti bertambah la orang nak autograf dia.

    BalasPadam
  7. wahh bangganye nengok tu ^^
    moga safee leh g jaoh lg nt

    BalasPadam
  8. suka sangat tengok anak mat saleh ni mintak autograf safee sali..:)

    BalasPadam
  9. wah hebak dia..semoga berjaya..

    BalasPadam
  10. insyaallah semua lancar..

    bngga jadi rkyat malaysia..

    BalasPadam
  11. bila la ak nk jdi cm safee sali....ha3...smpai ke tua pon xkn dpt...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com