Ahad, 4 September 2011

Tutorial Pakai Tali Leher

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Hah! Entry ini pun ringkas sahaja! Gua nak bagitahu pada sesiapa yang tak tahu bagaimana nak ikat tali leher macam gua maka kalian boleh lah belajar seperti mana cara gua belajar! Dekat bawah nih ada 3 cara untuk korang belajar tetapi gua lebih senang melihat video berbanding gambar!! Jadi, jom tengok 3 cara di bawah nih!


Gua Belajar Daripada Video Nih!! Hahahahaha!!



Korang Klik Lah Untuk Pembesaran Gambar!



Ini Pun Salah Satu Contoh Juga!!



Gua ingatkan gua jer yang tak pandai nak ikat tali leher rupa - rupanya ramai lagi! Jadi, gua kongsikan jer lah benda nih sebab gua pun belajar daripada ketiga - tiga benda di atas tu! Alhamdulillah selepas berpuluh kali mencuba akhirnya gua dan pandai ikat tali leher! Cuma tak tahu lah cantik ker tak! Gua sedapkan hati kata cantik jer lah! Hahahahaha! Apa - apapun, kepada adik - adik yang sedang membaca entry ini yang tak suka memakai tali leher macam gua maka silalah mula belajar sebelum anda terpaksa bersusah payah macam gua belajar semalam! Nasib dah tahu ikat tali leher! Kehkehkeh!! Jadi, semoga berjaya!


P/S : Apabila Terdesak Perkara Yang Rasa Sukar Untuk Dilakukan Pun Berjaya Dilakukan Dengan Mudah! (^_^)Y



31 ulasan:

  1. miscellaneous smiles : haha..nasib ada weih..kalau tidak mati aku nak minta tolong sapa ikatkan..kehkehkeh

    BalasPadam
  2. Apakan daya,pemakaian tali leher ni tidak tersenarai dalam kerjaya ku..hu..hu..hu

    BalasPadam
  3. sib baik la keje aku tak perlu pakei tali leher ni..hikhik

    BalasPadam
  4. awat gua tgk senang je pakai tie ni..haha

    BalasPadam
  5. dhinai : seronok la :-)

    schaze zainn : hahaha...best2

    saiazuan : memang senang pun sebenarnya tapi dulu rasa macam susah gila...hahaha

    BalasPadam
  6. pakai yg zip punya dah la hans..
    :P

    BalasPadam
  7. syazwan : aku pun malas

    nard : tak apa..dah reti pakai dah..hahaha

    BalasPadam
  8. aku sejak dari pengawas dulu2 memang kawan lelaki kelas aku lah yang ikat tali leher aku. hahaha.

    BalasPadam
  9. *terasa*.. huhu..
    oh yeah.. aku x reti pakai tie..
    buat ketupan pon.

    BalasPadam
  10. beli je yg ade zip kat blakang, hahaha~

    BalasPadam
  11. kalau memang biasa kena pakai..memang takde masalah nak ingat camna nak pakai..tapi ketika ini..fiq memang tak tahu macam mana nak pakai..thank,z hans kongsi tentang perkara ini..:)

    BalasPadam
  12. heh... lepas ni senang la nak pakaikan kat hubby.... hehehhe

    BalasPadam
  13. yey yey, dah boleh praktikkan untuk future hubby... lalalalaalla

    BalasPadam
  14. Lama dah tak pakai tali leher... Dah jadi habuk kot tali leher...

    BalasPadam
  15. huhu..dah lama aku xpakai tali leher..last masa zmn sekolah jerk..masa jadi pengawas..haha

    BalasPadam
  16. hehe..kena tengok gak panjang tie tu..hehhee

    BalasPadam
  17. dulu reti gak pasang tali leher..skang ni..ermm..lupa..=p

    BalasPadam
  18. Nasib baik masa sekolah dulu dah kena paksa pakai tali leher tiap-tiap Isnin.
    Yang membezakan tali leher ini ialah bonggol dia tu..tak boleh besau sangat atau kecil sangat.
    Lagi satu yang selalu silap bila tali leher tu panjang panjang sangat sampai ke pinggang...hehehehe

    BalasPadam
  19. haha, pakai ja necktie pengawas masa sekolah2 dulu :p

    happy eid mubarak!

    BalasPadam
  20. Bagus,bagus .. Ni pada sesapa yg nak keje ngan kompeni keparat eh silap korporat, bawak2 la blaja yee .. hikhikhik

    BalasPadam
  21. bagus2! aku pon bru try nk blaja cmne nk pkai tie..nk praktis siap2 :P

    BalasPadam
  22. bgs jgk hans share tuto ni..utk panduan bakal2 isteri masa depan hihi

    BalasPadam
  23. syabas en hans. tak ramai yang expert pkai tali leher ni.

    BalasPadam
  24. terkenang aku bila zaman masuk college kena ragging ikat tali leher senior ..hihihi hasilnya skrg aku mmg expert hahaha..

    Tetapkan Sasaran Bounce Rate

    BalasPadam
  25. eh tetibe khusyuk sm blajar ikat tali leher. knape nih? grrrr hahahahah

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com