Khamis, 27 Oktober 2011

Don't Be Afraid Of The Dark TOYOL? Erkkkkkk?


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua!

Gua tengah keliru melihat cetakan kecil poster filem ini di sebuah akhbar!

Setahu gua tajuk filem nih cuma Don't Be Afraid Of The Dark jer kan?

Habis tu dari mana datangnya perkataan TOYOL???

Ker pengarah filem nih pernah terbitkan filem Toyol?

Dah pernah ada ker orang Barat buat filem pasal Toyol?

Atau adakah ini adalah TYPO atau orang kata kesilapan teknikal?

Gua tengah dalam dilema nak ketawa ker tak nih....

Sebab kalau gua ketawa tiba - tiba buatnya memang poster tu betul macam tu....

Gua juga yang malu nanti!!! Hahahahaha!

Jadi, bagaimana dengan pandangan anda?

Kongsikan di ruangan komen yer!!


P/S : Kalau Betul Typo Sila Bagitahu Sebab Gua Nak Ketawa! Tetapi, Kalau Tak Typo Gua Nak Bersiul - Siul Buat Macam Tak Tahu Apa - Apa!! Hahahaha!! (^_^)Y


25 ulasan:

  1. orang yang buat iklan tu.. taksub sangat kut dengan toyol.. huhuhu

    BalasPadam
  2. Typo jer tuh..BTW aku dh tgk citer nih.. ok la jugak..

    BalasPadam
  3. mungkin diorang nak letakkan perkataan fairies tapi tak tau perkataan Melayu yg sesuai

    p/s : What do u think about ur cameo dalam short terbaru aku?

    hope u like it

    :D

    BalasPadam
  4. xpelah,wa gelak dulu.kah3


    eh,btw,hai hans!bile nak dating lagi?! *merujuk kepada novel on9 tersebut.heh~

    BalasPadam
  5. hahaha.. nak guling2 gelak bole ta?

    BalasPadam
  6. faaein : mungkin..hahaha

    amir : aku nak download jer lah...sebab dkt wayang sini tak ada

    asrul : aku dah tgok dan aku bencikan Kamil sebab dia ambil kesempatan dkt aku..haha

    aleen : nanti ku suruh asrul bagi kita date lagi...hahaha

    Anif : sila2...aku dah gelak guling2 dah tadi..haaha

    BalasPadam
  7. kah3,jangan suruk die tulis pasal dating je.wa nak juga merasa pakwe on9 wa bagi mazda sebijik ke,penthouse ke ape.sedak juga yedak?keh3


    *sori terpakse menyemak kat site komen.xjumpa chatbox

    BalasPadam
  8. hahaha,nak gelak guling guling jap.

    BalasPadam
  9. eh typo kot yg tu

    smlm g wayang mmg tajuk die dont be afraid of the dark jer

    hahaha join gelak guling2 :P

    BalasPadam
  10. typo je tu weh.tetibe toyol apa hal.haha

    BalasPadam
  11. Gua lagi dalam dilema. Nak ikut lu gelak ke tak ek. Haishhh!!

    BalasPadam
  12. Ini benar² typo yang sengal dan memalukan.. ;D



    Banyaaaaaak kali jugak aku terperasan benda macam ni dekat surat khabar kita.. Manusia, mana pernah lepas dari tersilap kan..

    BalasPadam
  13. trailer toyol movi xleh belah

    western la tu poster..dulu aku gile tgk goosebump

    ps- pesal la hang xhabaq banner hans tu dah ubah, merajuk xnk kwn aku la tew

    BalasPadam
  14. hahhahaahahahahhahahaa...cmna la bleh silappp

    BalasPadam
  15. haha..macam konfirm typoo jer....tapi nak gelak tak kluar sebab typo dia pelik....hhahhha

    BalasPadam
  16. tapi kalau betul tajuk dia ada toyol... menarik jugak tu.. hahaha..

    BalasPadam
  17. wow! dont be afraid of the toyol. tak sangka orang hollywood buat filem pasal toyol. kahkahkah!!!

    BalasPadam
  18. xtahu laa..
    hehe..sal movie2 nie xtahu laa..
    :)

    BalasPadam
  19. macam disengajakan je, font text berbeza ngan font tajuk.
    nak tambah menarik, tapi jadi kelako.

    BalasPadam
  20. macam di sengajakan je.. huhuuu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com