Selasa, 25 Oktober 2011

Hadiah Dah Sampai....Yehaaaaaaaaaaaa!!!

Baju Kelawar Yang Gua Snap Tadi!!


Assalammualaikum dan salam sejahtera! Walaweh! Gua balik dari kerja tiba - tiba dapat kiriman pos laju ker pos ekspress entah tadi! Gua ingat ker PTPTN ker apa rupa - rupanya ada orang hantar bungkusan. Gua pelik sapa pula yang hantar nih? Setahu gua ada lah gua minta member - member hantar duit negara luar tapi takkan duit besar buku pula kut! Contest apa pula gua join? Rasa - rasanya dah lama gua tak join apa - apa contest!

Gua pun buka sampul tu! Tudiaaaaaaaaaaaaaaa!! Ada baju kelawar(gambar diatas) dan gua dah aneh dah! Masa bila pula gua pesan baju kelawar nih! Gua belek - belek sampul tu...owhhh!!! Rupa - rupanya hadiah Contest Saya Nak Baju Kelawar Amni Collections lah! Wahhhhhhhhh!! Gua tak sangka la pula sebab gua menang hadiah saguhati jer! Rupa - rupa hadiah saguhati pun dapat baju kelawar. Yehaaaaaaa!!

Mula - mula gua nak bagi dekat kakak gua tapi mak gua tengok lepas tu mak gua berkenan pula! Jadi, mak gua telah menggunakan kuasa 'diktator' dan mengambil baju kelawar tu untuk beliau. Hahahahaha! Apa - apapun, terima kasih kepada penganjur dan penaja yer! Hadiah anda sudah sampai! Terima kasih!


P/S : Cuti 4 Setengah Hari!! Yehaaaaaaaaaaaaa!!! (^_^)Y



17 ulasan:

  1. wah...anak menang, mak dapat hadiah ek...hehehe...best btol ;)

    BalasPadam
  2. Oh, ingat ko yang nak pakai baju kelawar tu.
    Hahahaha.
    Terbayang-bayang aku ko pakai.

    :P

    BalasPadam
  3. nuddyra : untung kan mak aku..haha

    judiene : kalau aku pakai confirm la kena halau rumah..hahaha

    BalasPadam
  4. Asal ko tak amik gambar pakai baju tu??? Hahaha..

    BalasPadam
  5. kelawar in the house...haha... bahaya tu...

    BalasPadam
  6. untunglah kan.. dapat jugak bagi emak pakai.. hehehe.. =]

    BalasPadam
  7. tahniah!
    kalau dapat dua helai tadi..ingat nak mintak sehelai lah..hikhik..

    BalasPadam
  8. pakaila bj kelawar hans..nk tgk skit..hehe, tahniah menang besar'

    BalasPadam
  9. Haha, ok la drpd tak mngkannnn :D


    Tahniah? :P

    BalasPadam
  10. ingatkan ko yg nk pakai td... wellll... even samseng pn takut ngan mak,ini kan kita kan?hahaha

    BalasPadam
  11. alaa mak dh kebas..baru aku nak lobi hg demi baju kelawar tu lalalala

    BalasPadam
  12. Waah.. Berbaloi-baloi!

    Syukur... ;)

    BalasPadam
  13. ni ape kes snap baju kelawar sape ni..tuannya nak pkai p tidoq.hehehehe
    ---sedap ayat kat header blog tu

    BalasPadam
  14. untung mak kau.. dpat baju kelawar free..

    BalasPadam
  15. igtkan hans nak pakai =p anyway tahniah =)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com