Sabtu, 15 Oktober 2011

Liverpool VS Manchester United 15 October 2011 Live Streaming! Who Will Win Tonight?




Walawehhhh!! Malam nih penantian gua bakal berakhir apabila pasukan kesayangan aku iaitu Liverpool akan menentang pasukan Manchaster United. Gua tak kisah lah pasukan gua kalah ker menang ker janji gua memang teruja nak tengok malam nanti! Hohoho! Sayangnya rumah gua tak ada Astro! Ada live streaming tak? Kalau ada sesiapa yang tahu macam mana nak tengok dekat internet bagi link dekat komen entry nih yer! Okaylah! Gua nak bersiap - siap untuk berjimba sekejap lagi. Muahahahahaha! Sebelum tu tak kisah anda sokong Liverpool ker MU ker tetapi apa jangkaan korang? Pasukan mana korang rasa akan menang? Assalammualaikum dan salam sejahtera!

Dekat bawah nih ada link untuk live streaming perlawanan antara Liverpool dan Manchester United. Korang cari jam 19:45 dan klik LINK 1 atau LINK 2. Okay! Selamat Menonton!





P/S : Moga Malam Nih Ada Gandingan Suarez Dengan Carroll!! (^_^)Y


10 ulasan:

  1. tak sabar tgk liverpool kena belasah..haha...ko taip je live streaming...

    BalasPadam
  2. faiz : ko ingat liverpool cam team arsenal ko ke? hahaha

    BalasPadam
  3. Mcm mne org tak tau psl bola nk komen ni? Isk isk, kte kenal KFCM dgn messi dgn rooney jekk. Hehe ;D

    BalasPadam
  4. okay,manchester pon nak mengamuk malam nie..hehee

    BalasPadam
  5. asyik tengok liga mat saleh jer piala malaysia xtengok ker?
    hehe
    saje jerk... :P

    BalasPadam
  6. Tak apa. Disebabkan sy musuh MU. heheh sy sokong liverpool malam ni.

    BalasPadam
  7. liverpool akan menang punya..sebab liverpool bukan kelab yang senang ditewaskan apabila bermain ditempat sendiri..lagi2 stadium keramat liverpool iaitu anfield..haha..tol tak hans..:)

    BalasPadam
  8. Dua2 team aku tak kisah sapa yang kalah.. Janji team aku menang nanti.. haha...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com