Jumaat, 7 Oktober 2011

Review Filem Al-Hijab





P/S : Selamat Membaca! Penat Gua Taip Panjang - Panjang Dekat Blog Filem Gua Tu! (^_^)Y


16 ulasan:

  1. mcm best..nti tgk la.jom :))

    BalasPadam
  2. ak suka sgt citer seram,tp hantu citer kiter ni xseram lngsung,huhu..

    BalasPadam
  3. kasi lunyai dia punya mulut je....

    BalasPadam
  4. da tgk trailer die,mcm best je!
    nk tgklah!

    BalasPadam
  5. agak2 kat astro first nnt ada x? hehehe ada anak kecik ni susah le nk g tgk wayang.. :)

    BalasPadam
  6. dorang kata pierre ni boleh tgk bnde2 halus ni..btul x?

    BalasPadam
  7. dah banyak sangat filem hantu.
    haih

    BalasPadam
  8. ramai kata best....ades! takot wei nak g tgk..satlgi malam2 xleh tido..haha

    BalasPadam
  9. x pernah suke tgk cerita seram kecuali hantu bonceng ! :)

    salam kenal dari saya :)

    BalasPadam
  10. Ramai yang kata seram dia menajdi.. Aku pulak kata apa?



    jeles sebab belum dapat tengok! ;D

    BalasPadam
  11. adik kata cerita nih tak sedap.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com