Jumaat, 14 Oktober 2011

Review Filem Real Steel





P/S : Nasib Streamyx Malam Nih Tiba - Tiba Okay Sikit! Dapat Jua Siapkan 2 Review Filem Nih! (^_^)Y




6 ulasan:

  1. gooosssshhhh luv hugh jackman! >_<

    BalasPadam
  2. tis weekend mau pegi layan cite ni lah, mcm best je, hehe~~

    BalasPadam
  3. salam kembali ke sini

    memang best review cita ni...ada masa nak tgk juga nanti

    BalasPadam
  4. salam,
    abg eq dah tengok semalam. memang best hans!

    BalasPadam
  5. Klau la exam hbis cpt, boleh tgk --

    BalasPadam
  6. best giler cite nih. rase mcm nk tgok 10x lagi

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.