Sabtu, 5 November 2011

Contest Gadget Impian

Sudah lama aku tak join contest dan apabila Denaihati.com menganjurkan Gontest Gadget Impian Saya jadi aku tersangat lah berminat untuk sertainya. Hehehe!



Aku Nak Kan iPad 2


Gadget impian yang aku inginkan sekarang ialah iPad 2 dimana aku berangan - angan untuk menggantikan gadget ini dengan laptop aku sekarang yang menunggu hari untuk dilupuskan sahaja kerana sudah hampir 5 tahun digunakan. Antara sebab - sebab aku nak kan iPad 2 ialah :-

1) Senang untuk aku mengemas kini blog ini sebab senang dibawa kemana - mana kerana ringan dan saiznya yang tidak sebesar laptop.

2) Laptop usang aku yang berbunyi seperti mesin rumput dan tunggu masa meletup sahaja tu memang dah tak boleh nak bawa kemana - mana dah sebab kalau nak hidupkan pun dah kena guna skru(laptop aku sangat daif keadaannya).

3) Memodenkan diri aku dalam penggunaan gadget yang terkini.


Jadi, kepada semua pembaca blog Denaihati anda boleh lah menyertai contest ini tetapi sebelum tu kena lah buat entri pendaftaran macam mana yang aku buat nih. Tarikh tutup untuk mendaftar adalah pada pukul 11.59 malam iaitu pada 9/11/2011. Jadi semoga berjaya!

Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak
  

P/S : Semoga Aku Berjaya! Doakan Yer! (^_^)Y

7 ulasan:

  1. all the best bro..semoga dapat ipad 2 tu.:)

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya ... b3njy pun join juga. Meriahkan bila ramai2 join ... terbaeikkk !

    BalasPadam
  3. Tahniah sebab dapat join, sedih sebab blog saya tak layak. Gud luck ye..

    BalasPadam
  4. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com