Selasa, 13 Disember 2011

Entri Niew Mengadew - Ngadew Lerw

Assalammualaikum dan salam sejahterew kepadew semuew pembacew blog Hans! Ari nih sajew jerw lerw Hans nak naip ngadew - ngadew cikit! Bolew taks? Alarhhh!! Nakan tak bolew kuts? Bolewh lerw!! Ariew niew Hans sekaliew lagiewh berpeluang mamam coklat memanjang taww! Shukew shangat cebab apat mam coklat banyak - banyak cam tadiew!




Tadiew mase Hans ngah unggu waktu nak alik tu kans Hans rasew muhsan shangat - shangat lerw awaks! Memang Hans tak sabaw betul lerw nak alik umah tadiew! Jadi, cebab Hans busan jerw tak taw nak wat perw kan dekat pejabat jadiew Hans pun tegow lerw sorang budaks niew dekat facebook! Hah! Dah tu samer - samer lerw merepeks nyerw! Hans sukew lerw taip perkataan adew huruf W niewh! Tapi Hans tahuew mesti amai orang rasew macam naks lempang manjew jerw dekat Hans kans sebab taip cengginiew! Hehehehe! Ase - ase nyerw kowang semue shukew tak Hans taip camniewh? Shukew taks?


P/S : Mencik Taw Bilerw Taip Camniewh!! Tak Shukew Lerw Awaks! (:-P)


33 ulasan:

  1. Yuksss!! geliss la syayew awaks types macam nih..kaha3

    BalasPadam
  2. A Samad Said tengok tulisan camtu mesti dia tak nak hidup dah kat dunia ni.

    BalasPadam
  3. serba salah saya nak baca tulisan camneh . haha

    BalasPadam
  4. haha ;D memag gatei bunyikknye la hans~

    BalasPadam
  5. haha ;D memag gatei bunyikknye la hans~

    BalasPadam
  6. yeleww..rasew na lempang lelajuww jew leww..

    arghh..nk tercabut dagu dibueknyo..

    BalasPadam
  7. alolorrr, nyampah je aku dengan entry nie. hehe :)

    BalasPadam
  8. ni aku pun kalah. Nah, aku bagi title gedix kat kau ari ni -___-"

    xyah eja gtu leh? grrr

    BalasPadam
  9. kitew sukew entri niew...sukew angat angat...sapew lew agak nyew budak yg hans chat dlm fb tuew....hakshaks

    BalasPadam
  10. eee nadew nadew nye awaks..eukkkkkk

    BalasPadam
  11. eiuewwwwwww! terbelit lidah nak baca satu satu. manjeewwww sangat lewww cam gituewwww=D Ahahaha =D

    BalasPadam
  12. rasew lidah ngan bibir ni mucung gilew jer bacew blog niew..

    p/s:cubit2 juga hans ni karang.

    BalasPadam
  13. xperwww dilayan..hewhewhewwww..
    lama2 muncung bole jadi tmpat sangkut baju da. =.=

    BalasPadam
  14. mak aih..gediwk sunggoh ayat2 ni,tak shukerw!ahahaha..

    BalasPadam
  15. amboih juling sekejap gua nak baca. hahaha.

    BalasPadam
  16. memang rasa nak lempang sekarang./.. tegeliat lidah aku tau x... haha

    BalasPadam
  17. hahahaha! kelakar giler. berair mata dok gelak. :D

    BalasPadam
  18. sweetnya hans klu taip mcm ni. hahahahaha

    BalasPadam
  19. kes gg bwh budak tu kedepan sikit...tu byk w

    BalasPadam
  20. baca ayat pertama pastu terus komen kat sini... saya tak paham ...haha..

    BalasPadam
  21. tergeliat lidah clara bce.. hahaha..

    mmg mngde2 entru nieh.. Euww.. hahaha

    BalasPadam
  22. ish2 agk2 bebudak skolah yg suke tulis cmni xrasa susah ke??

    BalasPadam
  23. sesungguhnya aku tak paham ape ko tulis ni hans...meyampahhhhhhh

    BalasPadam
  24. tergeliat lidah sampai x leh ckp.. hehehe.. nyampah!

    BalasPadam
  25. bukan setakat susah nak baca. bukan nak taip pon susah ke? hahaha !

    BalasPadam
  26. Kalau Adik Aku Tulis @ Sms Macam Ni..
    Memang P.E.L.E.M.P.A.N.G Makan Die..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com