Jumaat, 9 Disember 2011

Fenomena Ombak Rindu Yang Melucukan

Assalammualaikum dan salam sejahtera! Gua hari nih rasa gembira sebab gua rasa hari nih merupakan satu langkah yang baru gua dalam memantapkan lagi fasa latihan praktikal gua. Bertambah gembira tu apabila gua buka facebook dan terlihat pelbagai status dan gambar yang diambil inspirasinya daripada filem yang sedang meletup - letup ketika ini iaitu filem Ombak Rindu. Cuba korang nikmati fenomena melucukan di bawah nih!


 Status Facebook Blogger Zack Zukhairi



Sumber Gambar - MalaysiaBluesArmy



Sumber Gambar - MalaysiaBluesArmy



Sumber Gambar - MalaysiaBluesArmy



Sumber Gambar : Tidak Dapat Dikenal Pasti!



Terima kasih lah gua ucapkan kepada sesiapa yang gigih dan rajin edit gambar - gambar di atas nih kerana anda telah menceriakan hari - hari gua! Hehehehe! Apa - apapun, kalau ada lagi gambar - gambar yang menarik boleh lah berkongsi di sini yer. Selamat berhibur!


P/S : Dalam Banyak - Banyak Pelakon Lelaki...Osman Kering Juga Yang Diingati! (^_^)Y


24 ulasan:

  1. ombak rindu lagi... adeyh2...

    BalasPadam
  2. hahha. sumpah kelakar wehh. nice one. :)

    BalasPadam
  3. tak tgk lagi movie.
    takut watak dalam kepala jadi lain.

    novel dah khatam 800 kali dah.

    haha

    BalasPadam
  4. hahaha, ini serius lawak doh

    BalasPadam
  5. Lawak arhhh...

    Nampak tak masa AA tengah pujuk MK kat tepi pantai, tetiba ada plak pelancong pakai pario merah lalu kat pantai.....hehehehe

    Tu tak sengaja ker sengaja ker wajib tayang?

    http://cintaitumisteri.blogspot.com/2011/12/ombak-rindufilem-epik-cinta-terbaik.html

    BalasPadam
  6. kelakar sgt sih .... lawak ...
    gelak..

    BalasPadam
  7. Kan?? sana sini orang cakap pasal OR.. SETERESSS*****

    BalasPadam
  8. hahhahha, letih dah baca ttg ombak windu nih..tp yg kat ats nih mmg klakor...

    BalasPadam
  9. aku baru tadi panggil member aku osman kering.. tiba2 ada nama dia plak.. hahah...

    BalasPadam
  10. haha macam2 laa.. memang kreatif hbs laa

    BalasPadam
  11. gmbr masa lisa surihani nk tanggalkan cincin takda ka?hahaha tu lagi sengal.tgh frust cincin pl tak boleh tnggl.adoi.

    BalasPadam
  12. hehe..kalau hans mungkin diaakan merayu2 juga tu bro

    BalasPadam
  13. dan kau Hans, telah menceriakan pagi jumaat aku. hehehe

    :D

    BalasPadam
  14. tersenyum baca entri ni...=)

    BalasPadam
  15. hahaha..
    apa2 pun status kat atas paling lawak!

    BalasPadam
  16. Suka osman kering. OS pn boleh. Hihihi

    BalasPadam
  17. pehh pasal mu. kahkahkah. kena siot.

    BalasPadam
  18. bese la 2...fenomena yg org da kemaruk dgn ombak rindu..

    BalasPadam
  19. haha lom tgok lagi..gua tak jiwang sgt..hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com