Selasa, 6 Disember 2011

Review Filem Ombak Rindu






P/S : Nak Minta Tolong Korang Semua Klik Gambar Di Atas Dan Kemudian:-

1) Like Entry Tersebut
2) Komen Entry Tersebut
3) Share Entry Tersebut



35 ulasan:

  1. best ke cite ni???

    mcm nak tgk...

    BalasPadam
  2. Alif Ismail : pergi la baca review tu...

    BalasPadam
  3. tak perlu baca, dah tau citer..hehe

    BalasPadam
  4. Mr.R dah tonton filem ini. Mr.R beri 4.5 bintang. :)

    BalasPadam
  5. nak tgk wyang tapi saper nak jaga zareef??anyone??hahaa

    BalasPadam
  6. bestnyaaa


    kalau boleh pergi tengok

    BalasPadam
  7. Dari ulasan yang dibaca, nampak menarik cerita ini. :)

    BalasPadam
  8. da blk kelantan x dpt lagi nak tgk wayang~

    BalasPadam
  9. da blk kelantan x dpt lagi nak tgk wayang~

    BalasPadam
  10. cite ni adaptasi novel kan...x sempat kot nak tgk..bini dlm pantang lagi huhu

    BalasPadam
  11. jum hans.. esok.. ko blanje.. !!! nak nak ???

    BalasPadam
  12. hafiz : aku dah tgok la...kalau tak macam mana nak buat review..hahaha

    BalasPadam
  13. klau orang kata BEST GILA. baru nak g tgk. kalau tak, memang tunggu yg download jerp =D

    BalasPadam
  14. novelombak rindu ni mmg the best..erm..teringin gak nak tgk satu lagi filem yg di adaptasikan dari novel yg terkenal

    BalasPadam
  15. antara filem melayu yang baik.....
    usha iklan sekali k.

    BalasPadam
  16. follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. teringin sangat tgk filem ni... tapi tak ada masa la pulak...

    BalasPadam
  18. teringin nak tengok..heeee

    BalasPadam
  19. xdapat laa nk tgk kt wyg nmpknye -.-'

    BalasPadam
  20. uish..soundtrek ombak rndu best woo..haha..btw..follow blog nih..
    :P

    BalasPadam
  21. best! cuma watak mila xsama mcm novel...garang sgt...dlm novel mila xde la garang mcm lisa wat tu...maybe lisa x wat research...watak izzah n hariz...mmg terbaikkkk!!!

    BalasPadam
  22. dari novel diterjemahkan ke dalam nyata..terbaik la..tapi ada sikit je bezanya watak mila tu la.ngeee

    BalasPadam
  23. Maya karin Xsenonoh...

    Xsuke maya..hahaha.''

    ~psstt-Pelakon perempuan sekarng niew terok2..huhuhu

    BalasPadam
  24. huhuhuhuhu...mantap dh pelakon2nya....

    BalasPadam
  25. tolong la ada sesape dah upload, sebab member2 kat kelas semua dah bising suruh download.

    kui3 biasalah freelance downloader. kehkeh :PP

    BalasPadam
  26. mesti best nie ..
    semua orang duk bising pasal citer nie :D

    BalasPadam
  27. cerita ni menarik. hehe. dan belum pernah baca novelnye eh.

    thumbs up for malay movie. =)

    p/s : follow u =)

    BalasPadam
  28. novel dia lagi best daripada filem. tapi okla,,cuma aaron tak berapa sesuai utk watak tuh.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com