Khamis, 22 Disember 2011

Video Paling Kelakar Minggu Ini - Panglima Nak Ludah Muka Buku

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Minggu nih memang kecoh dengan isu - isu politik tetapi blog aku bukannya blog politik jadi entri ini memang tidak dituju kepada mana - mana pihak pun. Memang video dibawah ini sebenarnya adalah inspirasi daripada salah satu video yang panas diperkatakan pada minggu ini tetapi apa yang menariknya tentang video di bawah ini bagi aku ialah mereka nih sangat kreatif dalam mengambil kisah sejarah perkembangan laman sosial sebagai subjek bahan jenaka mereka. Korang tonton lah sendiri! Semoga terhibur!!




P/S : Aku Cukup Suka Dengan Ayat Nih -> "Awak Kena Ingat..Sebelum Awak Guna Facebook...Awak Guna Myspace!" Hahahaha!!! (^_^)Y


11 ulasan:

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.