Selasa, 10 Januari 2012

Dah Boleh Kahwin





Alhamdulillah! Gua dah grad secara tidak rasminya sebentar tadi! Muahahaha!!

Thanks kepada semua supervisor dan rakan - rakan gua!

Supervisor gua kata bab - bab mengarut serah dekat gua!
Erk? Gua setuju!

Supervisor gua juga tegur saiz badan gua yang berisi!
Gua malu! Hahaha!

Kawan - kawan gua tanya,"Lu makan apa beb sampai berisi macam nih?"
Gua makan nasi!

Ada kawan gua paling menghanjing gua,"Hans nampak kurus lah! Share lah petua!"
Gua terkata jahanam pula dekat dia. Hahaha!

Apa - apapun, gua nak melepak - lepak dengan kawan - kawan gua yang sama diploma dan ijazah dengan gua kejap lagi.

Terima kasih semua! Gua dah boleh kahwin!
Nak bagi anak dara orang makan apa?


Gua dah mula nak rasa sedih tiba - tiba nih!
Baik gua stop dlu! Chow Bella! Apa gua merepek nih?


P/S : Gua Tak Kira! Lepas Nih Gua Tak Nak Sentuh Nasi! Yer Ker? (^_^)Y


19 ulasan:

  1. Tahniah dah habis final exam.. dan grad tak rasmi...

    BalasPadam
  2. zulfikar : erkkk...saya tak ada final exam pun

    BalasPadam
  3. lek lu.hidup puas2 sbg bujang baru la pikir nak kahwin.hahaha

    BalasPadam
  4. tahniah kerana berjaya menghabiskan exam...

    BalasPadam
  5. dekat kenduri kahwin tu nanti ada nasi kan? =,=

    BalasPadam
  6. nanti dah start keje boleh la kurus sebab banyak kerja

    BalasPadam
  7. boleh ke x makan nasi? hehehe dah boleh kawin yer? blm lg tue.. kena cari duit dulu baru leh kawin...

    BalasPadam
  8. eh sape yang kata kau gemok tuh. mesti mata dorang rabun. kahh kahh :P

    BalasPadam
  9. Gemuk ar seksi..comel plak tu.. kalau kurus nak peluk pun tak terasa hahaha *ayat cover

    Tahniah dah merdeka. Cepat-cepat ar kahwin :)

    BalasPadam
  10. tahniah dah grad.. Dannn... bleh kawin .... hik hik hik sama le ngan akak .. dilema gak sbb bdn naik secara mendadak... tulun..tulun nak kuruskan badan ngan cara cepat.. camne ekkk...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com