Isnin, 16 Januari 2012

Gua Dah Macam Dalam Babak Drama Melayu

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Walawehhh!! Gua rindu gila nak merepek dekat blog gua nih! 2-3 hari nih entri gua pasal join contest jer kan! Sebenarnya memang banyak gua nak cerita terutama hari gua lepak - lepak dengan member gua lepas gua grad secara tak official nih. Hahahaha! Tapi, nanti - nanti lah kut sebab gua sakit kepala gila. Walaupun sakit kepala gigih gua update blog sebab gua dah tidur tadi jadi tak rasa mengantuk sangat.

Dalam minggu lepas ada perkara yang buat gua sangat teruja dan adakalanya gua rasa gua dah buat tindakan yang betul dan bila gua fikir balik sebenarnya gua agak terburu - buru dalam membuat keputusan. Selepas gua dah berkongsi dengan beberapa orang yang rapat dengan gua maka hati gua jadi tenang sedikit lah. Itu bab kerja! Ini bab gua pening kepala! Gua tak tahu la kenapa waktu gua bangun pagi - pagi tadi rasa okay jer tapi kepala mula berdenyut - denyut! Serius pening kepala gua sampai gua pertama kali rasa betul - betul macam nak pitam.




Yang tak tahan tu waktu gua nak mandi. Memang gua tak boleh berdiri dah sebab tahap jalan melelong punya. Jadi, gua pun duduk lah sambil air dari shower tu menyimbah rambut gua. Dalam pening - pening tu pun sempat lagi gua fikir yang gua nih dah ala - ala dalam babak drama melayu jer yang mana pelakon wanitanya bila ada masalah, stress, kena tipu suami atau kena tipu dengan bekas lelaki dan kemudian menangis dalam bilik air sambil buka shower sampai terduduk dekat lantai bilik air meratapi nasib diri. Kehkehkeh! Tetapi, gua tak ada lah menangis cuma bila terfikir gua mandi sampbil duduk di lantai sebab tak mampu berdiri tu memang lebih kurang sama jer macam babak drama. Hohoho!

Risau juga sebab gua tak pernah - pernah pening macam nih lagi. Selalunya kalau jadi macam nih sebab demam tetapi masalahnya gua tak demam pun cuma pening kepala. Harap - harap tak ada lah apa - apa yang serius berlakukan. Doakan kesihatan gua baik yer! Okay lah! Gua nak rehat kejap! Nanti bila - bila gua update pasal kisah minggu lepas. Assalammualaikum dan salam sejahtera!


P/S : Harap - Harap Ada Berita Baik Pasal Kerja Yang Gua Nantikan! Amin! (^_^)Y


3 ulasan:

  1. hhhmm... tengah sakit pon dok berangan lagi. banyak sgt tengok tv la tu!! :-)

    BalasPadam
  2. cute je lelaki duduk bawah shower yg terbukak sambil layan perasaan.. hahah..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com