Jumaat, 27 Januari 2012

Misi Hans Mahu Kalahkan Beautifulnara

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Hahaha! Senario gua kini dah macam ahli politik pula dalam sehari nih sebab sedang giat dan pulunnya menjalankan promosi dengan menyeru serta memaksa orang lain untuk mengundi blog gua dekat Social Media Awards 2012 untuk kategori Most Funniest Blog dengan Best Entertainment Blog.




Memang sangat mencabar sebab setakat gua menyeru dan memaksa sejumlah orang untuk mengundi blog gua nih memang tak ramai sangat yang undi pun walaupun peratusan yang kata nak mengundi tu ramai. Hahaha! Mungkin mereka malas untuk sign up(daftar) akaun kut sebelum boleh mengundi tetapi sebenarnya tak susah mana pun untuk daftar akaun tu. Asalnya untuk suka - suka tetapi bila melihatkan macam seronok pula selepas dah dapat beberapa undi nih maka misi gua sekarang mahu mengalahkan Beautifulnara(siapa kau Hans nak kalahkan dia?)...Hahahaha! Jadi, gua mengharapkan agar kalian semua sudilah kiranya mengundi kedua - dua blog gua di dalam 2 kategori yang gua masuk tu.


Langkah - Langkah Untuk Mengundi :-

1) Sign Up dulu -> KLIK SINI

2) Lepas dah Sign Up maka sila semak email korang untuk pengesahan akaun. Klik link yang diberi di dalam email untuk mengaktifkan akaun.

3) Kemudian korang datang balik ke blog Hans nih dan klik 2 link(Untuk Mengundi) yang gua letak dibawah ini :-


Kategori Most Funniest Blog


Nama Blog : 
hanspunyablog

Untuk Mengundi :  



Kategori Best Entertainment Blog


Nama Blog :
hansrollodepelicula

Untuk Mengundi :


P/S : Minta - Minta Misi Gua Berjaya! Hahahahaha! (^_^)Y


11 ulasan:

  1. mcm2 aku miss spanjang 2 bulan aku kurang aktif blog..

    BalasPadam
  2. fuyoo...good bro..keazaman dah ade..keep it up..!!

    BalasPadam
  3. hans aku pun msuk jgk utk suka2.nak tak kau undi aku..aku undi kau..aku msuk kategori worst blog.haha

    BalasPadam
  4. gud luck..
    dah undi blog hans..
    suka melawat blog hans..

    BalasPadam
  5. saya baru aje undi awak di
    Most Funniest Blog!!! all the best..

    sudilah kiranya vote saya kembali blog saya untuk kategory THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 dan undi www.bicaramakdara.com

    terima kasihhhh!! =)

    BalasPadam
  6. semoga berjaya... tak sia-sia tanam anggur yerk... hehehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com