Jumaat, 6 Januari 2012

Review Filem Sesuatu Yang Tertinggal





4 ulasan:

  1. awk.. ni sy yg tanye sal novel natrah.. ni link blog utama saya :

    http://sweet-ladybird.blogspot.com/

    skrg ade generasi die cr buku tu.. cume skrg di trg susah nk dptkan buku mcm tu..

    tu yg sy tanye awk..

    trm kasih atas responnyer..

    BalasPadam
  2. hehe, macam best!

    serious sy nk tgk hehehe

    BalasPadam
  3. wahh..macam best..tapi apakan daya...donlod je la nanti hahaha

    BalasPadam
  4. tengok kat iklan mcm best cte ni.tp cte antu je kan skang.hehe

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.