Selasa, 24 Januari 2012

Social Media Awards 2012 - Undilah Blog Hans


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Hah! Gua kepeningan menaip entri nih sambil ditemani dentuman mercun dan bunga api gara - gara menyambut kemenangan gua(Sifu IP Hans) melawan peninju British tadi. Eh, sebenarnya gua baru habis menonton IP Man 2 tadi. Semangat pula tetiba! Hahaha!

Jadi, macam biasa lah gua malas nak taip panjang - panjang sebab gua pening kepala mendengar bunyi mercun lebih 20 minit tanpa henti(masih belum berhenti sewaktu entri ini ditaip). Gua nak paksa/minta tolong/sukarela lah korang suruh vote dua blog gua nih! Hahahaha! Nampak tak perkataan tu -> paksa/minta tolong/sukarela yang bermaksud walau apa hal pun korang semua kena vote juga. Hahahaha! Jadi dibawah adalah link untuk korang vote blog gua. Apa - apapun korang kena sign up dulu lah benda alah nih sebelum boleh undi blog gua atau blog mana - mana lah yang korang suka(undi blog gua jer lah!Kehkehkeh!).


Langkah - Langkahnya :-

1) Sign Up dulu -> KLIK SINI

2) Lepas dah Sign Up maka sila semak email korang untuk pengesahan.

3) Kemudian korang boleh vote 2 blog Hans seperti dibawah ini :-



Nama Blog : 
hanspunyablog

Untuk Mengundi :  




Nama Blog :
hansrollodepelicula

Untuk Mengundi :


P/S : Jadi Selamat Mengundi Blog Hans! Hehehehe!(Blog Lain Tak Payah Buat Entri Macam Nih Pun Berduyun - Duyun Orang Vote! Kui3) (^_^)Y


22 ulasan:

  1. artis gituuu... :)
    gudluck =.=

    BalasPadam
  2. Aku dah undikan untuk kau hans..Mudah2an rezeki berpihak kepada kau..

    BalasPadam
  3. fathiah : thanks fathiah :-)

    kyra : mana ada artis? hahaha

    Denaihati : thanks bro :-)

    PKE : Thanks my pren :-)

    BalasPadam
  4. done :) jangan lupa vote my blog

    http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=18#

    silap pilih kategori sebenarnya haha

    BalasPadam
  5. haha..laju giler naik 3rd place!

    kalah obefiend!

    good luck bro! bersaing scara sihat =D

    -fukkenlol.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Qiraf : owh...nih yg blog fukkenlol yang hazwan gtau dkt aku tu...hahaha...ialah..penat aku paksa rela orang...obefiend xpayah paksa pun orang vote dia ramai..kalau dia paksa2 cam aku buat sah dia nombor 1 per...apa2pun saja jer..seronok2 aku join benda nih..good luck juga pada ko yg berada di tempat ke-2 skrg..kui3

    BalasPadam
  7. hahhah...ko knal hazwan gak ke? dia bekas roomate aku zaman diploma dulu...haha..aku pun paksa rela gak dowh..tpaksa tebal muka..bkn pe, signup punya psal la yg kasi org mls nak vote kte tu..klu main like biase...snang skit kot...

    btw..yg no.1 tu blog ke? adoiiii

    BalasPadam
  8. Qiraf : ar ar...dia suruh aku undi ko...lepas 2 hari aku undi ko tiba2 sampai seru nak join benda nih...hahaha...tu aku join tu..ar ar..aku budget ada rezeki aku pintas ko jadi no 2 lepas tu aku report dkt penganjur yang no 1 skrg nih blog ke? lepas tu diorang sedar itu bukan blog den aku menang..amacam? cool tak? hahahahaha

    tapi tu la kan...benda tu kalau dia kata Vlog xper la..nih sebab blog..itu kan video..entah...

    memang penat la kan sebab bukan ramai gigih sanggup nak sign up vote kita...tapi bila tgok ada sudi vote memang terharu kut... :-)

    eh,ko ada fb x? meh add aku(hahaha)

    BalasPadam
  9. haha..tu la psal...nsib baik ada mmber2 yg prihatin nak vote..camne la nak balas jasa dorang nnti ek?..

    ofcoz la aku ada fb..ko cari je qiraf foxalive..klu x jumpe kt search..ko cri kt fb hazwan..

    BalasPadam
  10. sudah...semoga berjaya hans.. :)

    BalasPadam
  11. Dah vote untuk

    kategori 1 = 42
    kategori 2 = 34

    Good luck.

    p/s : Tolong vote saya jugak untuk contest FB, boleh?
    https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

    BalasPadam
  12. ok,siiip mas hans,,,
    but you would like my funpage is BLOG TOGHETER,,,
    please...

    BalasPadam
  13. okk,,,mr.hans,,,
    congratulation for you mr.hans,,
    but you would my fanpage is BLOG TOGHETER which there in facebook..
    please..

    BalasPadam
  14. dah vote dua2.. goodluck

    BalasPadam
  15. akk dah vote walopun kamu xsuruh (sebelum bce entry ni) .. haha.. gudluck

    BalasPadam
  16. haritu aku ada try buat tp tak dpt.. sbb tak reti..so aku dah give up..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com