Rabu, 29 Februari 2012

Duit Kertas Malaysia Baru RM1 dan RM5

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Walaweh! Gua baru balik dari pejabat pos nih mengambil hadiah contest gua yang gua menang dari blog http://www.eyriqazz.com hari tu. Patutnya semalam posmen dah hantar ke rumah tetapi gua tidur mati jadi terpaksalah bersusah payah pergi ambil dekat pejabat pos hari nih. Hahahaha!


 Taraaaaaaaaaaaaaaa! Hehehehe!


Teruk betul gua ambil gambar nih! Maaf lah gua tak makan lagi! Jadi, gua malas nak snap banyak - banyak kali! Hahahaha! Dalam set ini ada duit kertas Malaysia RM1 dengan RM5 yang baru. Bertambah koleksi wang dan syiling gua dengan perolehan aset baru nih. Hehehehe!


Serius Buruk Gila Gua Snap Gambar Hari Nih! Hahahaha!


Gua snap gambar nih sekali jer! Memang buruk lah kan! Hahahaha! Apa - apapun, memang gembira juga lah selepas sekian lama menanti. Patutnya dapat awal lagi tetapi sebab masalah tersalah alamat maka sebab tu lah gua dapat lambat. Apa - apapun, syukur sangat - sangat sebab dah dapat hadiah gua.


Hans : All the things you say...they never knew never knew...lalalala never true never ture....lalala...always win always win....I set fireeeeeeeeeeee...to the rainnnnnn....lalalala...your name...your name.....


lalalala = gua lupa lirik jadi hentam kromo jer nyanyi..hahaha!


Situasi di atas tu waktu gua nak balik rumah tadi. Tengah seronok menyanyi tu tiba - tiba ada si amoi nih bawa kereta macam haram. Ikut suka hati dia jer belok padahal dia nampak jarak motosikal gua dengan dia tak jauh mana! Gua yang memang jenis setahun cuma tekan sekali jer hon motosikal tu akhirnya membunyikan hon tanda geram! Kacau mood gua nak menyanyi jer feeling gembira sikit. Huh! Apa - apapun, gembira lah hari nih sebab hadiah dah sampai! Hehehehe! Sekian!


P/S : Gua Memang Suka Buat Lirik Lagu Sendiri! Kehkehkeh! (^_^)Y


13 ulasan:

  1. haha..2 yang kene bgun awal gi post office 2 ea..hahaha

    BalasPadam
  2. ala...akak x merasa pegang lagi

    BalasPadam
  3. okey !! duit yang versi baru ni apasal cam buruk je?? Haha :)

    BalasPadam
  4. ayah aku dh jual dah set duit2 baru tu.hehe

    BalasPadam
  5. waa...duit kertas baru ade celoreng celoreng...hihih

    BalasPadam
  6. Qarr : tu pun aku bangun tadi awal sejam je dari semalam...hahaha

    Aina : saya pun tak merasa pegang lagi..duit tu duduk dalam tu...saya xbuka pun..cuma tengok jer lah..hehehe

    yaya : hello!!! duit baru nih cantik kut...buruk ke apa nya...

    maisarah : ayah ekau jual set yang mana? full set ke? asal xbagitahu aku..sob sob sob

    cik nur : bukan lah...itu pantulan cahaya kut sebab dia dalam plastik...camera nih pun kureng sikit..tangan gua pun ambil gambar teruk...hahaha

    BalasPadam
  7. aah.dr rm1- rm100.huhu.

    http://maisarahlove.blogspot.com/2012/01/koleksi-duit-part-1.html

    set yang ada kat pic entry ni la.hehe

    BalasPadam
  8. laaa...macam tak berapa cantik lah. huhu...takpe...kena tengok & pegang sendiri baru tau cmne...

    BalasPadam
  9. duet baru nih nampak simple sgt, tp smart..

    BalasPadam
  10. Tak de ternampak lagi duit kertas baru, pegang pun belum pernah..haha

    BalasPadam
  11. tahniah bro. mesti nyanyi lagu p.ramli...madu tiga, senangnya dlm hati...kalau...he he
    pandu cermat, kes ni bro xsalah, minah tu yg salah, tapi kalau dah eksiden sakit ooo.

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah,sampai juga akhirnya...

    Ada dua lagi tengah di give awaykan di FB...nak abiskan stok dan kasi kat rakan2 bloggers...Sharing is Caring kan?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com