Jumaat, 24 Februari 2012

Kembar Zac Efron

Dahulu,
Gua bebas sentiasa,
Untuk melakukan apa sahaja,
Tiada siapa peduli gua dimana,
Tiada siapa kisah gua merana,
Memandang gua sepintas sahaja.


Kini,
Hanya sekelip mata,
Berubah segala - gala,
Kemana sahaja gua berada,
Pasti ada mata yang melirik manja,
Sentiasa ada tangan yang memberi nota,
Mesti ada mulut yang berbunyi sentiasa,
"Abang Hans! Nak sign dan bergambar dengan anda!"


Dekat Hollywood Jer Korang Boleh Nampak Iklan Billboard Nih! - Kredit


Apakan daya,
Semua terjadi secara tiba - tiba,
Gua hanya mampu menerima,
Dengan hati yang redha,
Sambil memberi senyuman sentiasa,
Agar hati semua gembira.


Jangan semua kecewa,
Gua tetap insan biasa,
Walaupun wajah gua dan Zac Efron serupa,
Gua tetap Hans yang lama,
Terima kasih semua.


P/S : Lalalalalalala ~ (^_^)Y


22 ulasan:

  1. ni saja gua mampu komen -> =.='

    BalasPadam
  2. uhukkkkkkkkkkkkkkkk! oh abg zac! nak sign! nak coklat~ !! nak dgr abg nyanyi..


    eh,aku silap page rupenye. =P

    BalasPadam
  3. woahh.
    ini amat "hot jumping beans ni"

    wakaka..

    BalasPadam
  4. woah..
    ini sungguh "hot jumping beans" ni..


    wakakaka

    BalasPadam
  5. woahh.
    ini amat "hot jumping beans ni"

    wakaka..

    BalasPadam
  6. woahh.
    ini amat "hot jumping beans ni"

    wakaka..

    BalasPadam
  7. apsl bnyk sgt komen aku..ni angkara komen gune phone la ni.grrr

    BalasPadam
  8. nak mintak otograp jugak lah...^_^

    BalasPadam
  9. perhh! untungla hensem cam zach afron =P






    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  10. err... zac apron tu sapa?.. lol :P

    BalasPadam
  11. ermmm...senyum tanpa kate...perasan weii...hahah

    BalasPadam
  12. ape plak abang hans, abang efron laa..

    abang efron, nak mintak sain buku rekod skolah boleh? hahaaha

    aku paham kenape ko tak nak publisiti tu sume.. mesti zac ade merayu2 kat ko supaye jangan tonjolkan muke sangat kan? die takot lettew tak leh cari makan dah pasni.. kikiki

    BalasPadam
  13. ok aku prcaya ko kembar zack..uhuhu skarang blanje aku mkn..hoho

    BalasPadam
  14. owh,muka kte sama cm vanessa hudgens...hahaha!

    BalasPadam
  15. zac efron ade kembar?? ohmaiii..haha..

    #cm comel je kan sebelah zac efron tuh..hahaha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com