Khamis, 23 Februari 2012

Review Filem Adnan Sempit 2





38 ulasan:

  1. cite melayu..blik2 tu je la..kih kih kih

    BalasPadam
  2. mcm besh... tapi xnk lah tgk wayang.. huhu

    jom renung kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

    BalasPadam
  3. haihhh.. abg sam siswi..hikhik..

    BalasPadam
  4. adnan sempit duwe uhh memang syiok r die nyer iklan~~ XD iklan c\je dah klako aww ...lagik2 die nyer citer..adehh

    BalasPadam
  5. trailer nice..tpi bler tgk rating ko..mcm tak nice je.

    BalasPadam
  6. kurang menggemari filem komedi :)

    BalasPadam
  7. u know what, aku sgt tak suke film genre mcm ni..huhuhu... aku suka yang tema dia berat2.. (~_~)

    BalasPadam
  8. aww header baru! n ada review adnan sempit! nanti mya nak baca! =D

    BalasPadam
  9. esok dh plan nak pegi tgk filem nie...he3..

    BalasPadam
  10. Awat tak taw, saya memang tak minat Adnan Sempit... Bukan tak suka lakonan siapa2, tak dapat jumpa sebab tak minat...

    BalasPadam
  11. memang aku kne tengok ni, mesti ada perkataan yang best2 bila tengok cerita ni...hahaha...lepas tu perkataan tu automatik akan jadi title fan page kat facebook...nak like ah...hahaaha

    BalasPadam
  12. nak tngok..da lame tak tngok wyang..hik

    BalasPadam
  13. sila belanja sy tgk cerita ini~ =p

    BalasPadam
  14. salam..wah mcm best ni.. tungu astro 1st je r :)

    BalasPadam
  15. Menyesal buat duit p tgk wayang 1 family masa tgk adnan sempit 1 dulu, so mak x nak buang duit buat kali ke 2 plak.

    BalasPadam
  16. mesti lucu kan? macam-macam tagline la pasni

    BalasPadam
  17. akak rasa tak sabar pulak nak tengok citer ni...hehhee

    BalasPadam
  18. Bestnye bak tgk cite ni n This Means War (^-^) mesti terbaik n mantap

    BalasPadam
  19. aku tggu msk tb jee laa.. hahhaa !

    BalasPadam
  20. guwa nak tunggu adik guwa donlod je karang..kehkehkeh =P






    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  21. belum tengok tapi semua kata best,jadi bestlah kot hehe

    BalasPadam
  22. best! tebaik..xrugi tgok..jom!

    BalasPadam
  23. best tu best la. tapi ada spoil skit bila nan ngan nadia manja teruk sangat.. 4/5 :D


    asyrulamy.blogspot.com

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com