Sabtu, 18 Februari 2012

The Rock Sekarang Kerja Part Time Dengan Hans

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Walaweh! Lama gila gua tak update entri baru kan? Hahaha! Gua tengah sibuk gila dok promote entry contest iPad 2 Gadget Impian Hans sampai tak tahu nak update apa dekat blog gua nih. Memang banyak cabaran yang gua tempuh untuk meraih sokongan ramai pihak. Disebabkan gua dah letih meminta tolong cara baik tetapi tidak berkesan maka akhirnya gua mengambil keputusan untuk mengupah seorang pelakon antarabangsa yang tegap dan kuat fizikalnya iaitu Dwayne Johnson atau lebih dikenali sebagai The Rock untuk menjalankan plan B gua pula. Dibawah ini ialah kisah mangsa pertama yang enggan membantu gua di dalam contest iPad 2 Gadget Impian Hans.





Macam mana? Korang semua nak jadi macam mangsa di atas ker hah? Hahahahaha!!!!(Gelak Jahat) Kalau tak mahu sila bantu gua segera dengan klik gambar di bawah ini.



  1. Klik gambar di atas.

  2. Klik semua Share Button di entri tersebut (Facebook, Twitter, Google + dan LinkedIn).

  3. Komen di entri tersebut LEBIH dari 7 perkataan.


P/S : Terima Kasih Kepada Blogger Seteguk Ayor Kerana Menghasilkan Comix Di Atas Yer! (^_^)Y



20 ulasan:

  1. if u smell what the rock is cooking hehe..

    haha sy x kan kena tembak la sbb dah undi hans ;)

    BalasPadam
  2. saya pun..tapi saya tembak hans dulu..WKAKAKAKA

    BalasPadam
  3. Eera Shera : anda terselamat..hehehehe

    Qarr : tak apa..aku sembunyi dekat lokasi rahsia...muahahaha

    BalasPadam
  4. kte dah undi lah..hehe
    propa la awk ni...upah the rock ye?

    BalasPadam
  5. ini semua propaganda..bukan propa je.ahhaa :D

    BalasPadam
  6. takotnye..
    seb bek aku dah undi.. hohoho

    BalasPadam
  7. x takut langsung! :P sbb dah undi dah hari tu. :D

    BalasPadam
  8. Selamat den dah undi...kalau tak senasib dgn yg kena tembak tu tu..hehehe

    BalasPadam
  9. alamak..patut laa nampak the rock depan umah tadi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. miahahaha.. kejam!

    btw memang dah undi hans la ;)

    BalasPadam
  11. good luck.

    rajin kawan awak buatkan gambar tu ya? =)

    BalasPadam
  12. aku pn pnah teringin nak buat karun mcm ni..dah like n tweet./yg lgi dua tu tatau cmna nak buat.akda akaun kot

    BalasPadam
  13. Good luck Hans, nanti sudi bantu MJ gak ye

    http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

    BalasPadam
  14. Hahaha... Comic strip tu memang style!

    BalasPadam
  15. haha gud luck yer. .jgn tembak2 gue dong

    BalasPadam
  16. suka sangat ngan komik
    tapi yangbaik sendiri pun dan 2 hari tak berapa nak aktif berbloging
    walau apa pun dah undi dah...
    :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com