Jumaat, 6 April 2012

Hans Comix : (Mission Impossible) Pulangkan

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Jadi, untuk komik seterusnya ini adalah kisah terbaru yang tidak ada kena mengena dengan kisah sebelum ini. Inspirasi datang daripada babak di dalam filem Mission Impossible - Ghost Protocol! Sekadar gurauan dan semoga anda terhibur!




P/S : Doakan Kejayaan Saya! (^_^)Y


6 ulasan:

  1. caitt..! choki2 pun leh gaduh2...

    BalasPadam
  2. Kreatif betul..not bad dan kelakar jugak..pasal choki2 pulak tu..:)

    BalasPadam
  3. hahaha. Choki choki je dah kecoh. Haha

    BalasPadam
  4. haha! pasal choki2 modal gaduh dorg...this is awesome hans!

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.