Khamis, 31 Mei 2012

Hans Comix : (The Raid: Redemption) MasterChef Selebriti 2

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Tiba - tiba dapat idea selepas tengok MasterChef Selebriti Malaysia. Dicipta berdasarkan inspirasi yang diperoleh daripada babak di dalam filem The Raid: Redemption! Selamat menikmati hasil terbaru ini! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!




 P/S : Lepas Nih Nak Buat Kisah Apa Pula Agaknya? Haihhh!! (^_^)Y


15 ulasan:

  1. hahaha.. kelakarnya.. sila buat lagi!

    BalasPadam
  2. bos kena buat homework dulu baru leh cari pasal dgn pekerja dia.. huhu

    BalasPadam
  3. ahaha... lawak lah. tapi mcm mana bos boleh dengar die cakap? kan mulut die tutup? :P

    BalasPadam
  4. Miss Pikon : doakan idea saya datang mencurah2

    delarocha : hahaha..tahu xper..bos dia malas buat homework la tu

    nida : hah...itulah namanya keajaiban dunia komik...hahahaha

    BalasPadam
  5. lawak giler..nama probe plak tu..kahkahakah..

    BalasPadam
  6. bos ni..
    minat master chef. tapi xtau takde undi sms2. huhuhuhu

    BalasPadam
  7. HAHAHAHA. yang ni kelakar :D

    lepas ni boss dia UNDI MASUK Dr.Faiz laaaa :D

    BalasPadam
  8. mana dpt idea lawak ni bro? hehe

    BalasPadam
  9. adoii..lawaklah. hahahhaa..
    jap. mejar faiz dah terkeluar ea ? adusshh !

    BalasPadam
  10. alamak bos ni..mmg tersikirkan diri la die ni..haha

    BalasPadam
  11. LOL, damn spoiler, aku lum tgk lagi...

    BalasPadam
  12. tak sgke probe pun berlakun.haha

    truskan :)

    BalasPadam
  13. mesti ko yang nak mengundi ni kan? lalalala~

    BalasPadam
  14. mmg bengap bos dye tu . haha malu jer .

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com