Jumaat, 1 Jun 2012

Hans Comix : (Mirror Mirror) Cantik

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Pagi tadi tengok filem Snow White jadi dapat idea sikit dan tercipta lah komik yang terbaru nih. Inspirasi diperoleh daripada babak di dalam filem Mirror Mirror! Selamat menikmati hasil terbaru ini! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!




 P/S : Mirror Mirror on the wall! Who's the fairest of them all? Hehehe! (^_^)Y


8 ulasan:

  1. salam..saya follow blog ohsemm nih..mohon keep in touch ye =)

    BalasPadam
  2. terpaksa la langgar prinsip ye dakkk. hahaha

    BalasPadam
  3. Qarr : hahaha..sedap jer kan?

    Mk Syahir : terima kasih Syahir :-) ...rajin2 lah singgah sini selalu :-)

    Noor Fatin : haha..tahu xpa...

    BalasPadam
  4. HAHAHA. air mata mahal Ucop :D

    BalasPadam
  5. haha. klaka betul. kalau julia robert ckp melayu cmtu la, mesti terbelit lidah die. ;)

    BalasPadam
  6. muka mcm lempeng wakakaka ... sib baek tak kata depan2

    BalasPadam
  7. Queen bedah ni..dah tua tapi bajet masih cantik..hihi.

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.