Isnin, 4 Jun 2012

Hans Comix : (Mirror Mirror) Cantik 3

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Queen Bedah nampaknya masih belum berpuas hati dengan jawapan daripada Ucop dan anak tirinya iaitu Salji Putih. Lalu dia pergi pula berjumpa dengan cermin saktinya di satu tempat yang dipanggil Lalaland! Inspirasi diperoleh daripada babak di dalam filem Mirror Mirror! Selamat menikmati hasil terbaru ini! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!



 *Kredit Untuk Izzad Yang Sudi Membantu


P/S : Tahniah Kepada Zizan Kerana Menjadi Juara Super Spontan Musim Pertama! (^_^)Y


13 ulasan:

  1. hahahahaha.lawak nak mati!!!!!!!!!

    BalasPadam
  2. hadoi...tak boleh blah btul hahaha

    lama tak datang sini... :)

    BalasPadam
  3. hahahaa!! malam2 buat lawak bro hans ni xD xD

    BalasPadam
  4. hahaha...lawak2...
    somehow cte ni boleh than la :)

    BalasPadam
  5. hans, aku kena hack laaa... tu bukan aku wei.. sory sgt2

    BalasPadam
  6. Hhahhha gila Zizan... Gaya~gaya~gayahhhh... ohh mak ko..

    Ingat muka saya yg keluar td... :P

    Contest:Nur Diana's Collections: Give Away

    BalasPadam
  7. haha....nape zizan?..ngeh3

    BalasPadam
  8. HAHAHAHAHAHAHAHAHHA...... takterkata

    BalasPadam
  9. ko mmg suka buat komik filem ke?..
    hahahaha

    BalasPadam
  10. ehh ehh yg ni ada Zizan pula. haha. keep it up Hans. tak habes gelak tgk Amerika, gelak tgk Zizana Roberts pulak :D

    psst : Ety baca entry yg atas tu dulu, bru scroll bawah nampak yang nih :)

    BalasPadam
  11. hhahaha. rase nak bergolek² kesukaan. :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com