Selasa, 14 Ogos 2012

Hans Comix : (The Dictator) Sahabat Sejati

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah komik terbaru tetapi bukannya berdasarkan situasi semasa! Selamat menikmati hasil terbaru ini! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!





P/S : Jangan Lupa Untuk Sentiasa Bersahur Kerana Bersahur Itu Membezakan Puasa Kaum Muslimin Dengan Puasa Yahudi Dan Nasrani. Selain Itu Bersahur Juga Memberi Keberkatan Kepada Kamu! (^_^)Y


42 ulasan:

  1. wah diktator.. hampir sama dgn cerita aku.. nice bro.. yg last tu.. haha..

    BalasPadam
  2. hahaha.
    truk toi. motif x bgon sahur,
    trus xpose... apo lah.
    ampa jgn jd lagu ni noh. :)

    BalasPadam
  3. hahahhaa..
    kerana sahur je kot...
    pandai ko buat...

    BalasPadam
  4. jom support aku.. tambah follower.. :)

    BalasPadam
  5. mengada ngada hehe x sahur pun nk bunuh diri kaaa

    BalasPadam
  6. Salam Bro...
    Posa jgn tak posa...tak sahur bukan alasan tak posa..hehehe...Kampung Padang serai aku tu kat Beruas, Perak...

    BalasPadam
  7. maka, sile kunci alarm clock lepas ni. kehkeh

    dill.

    BalasPadam
  8. Adehhh....
    Sebab nak collect hutang je ke tak bagi terjun...
    Hhehheheh..

    BalasPadam
  9. Haha.. Btl gak tu.. Hutang kena setel dulu..

    BalasPadam
  10. hahahah...ada je idea dia nih....ekekekek

    BalasPadam
  11. wow nice..pndai ea bt2 dialog..errah xreti..

    BalasPadam
  12. Yang bestnya..... tang Moral of the Story tuuu.... memang OKje sangat setuju.... Alhamdulillah OKje belum tinggal sahur lagi!

    BalasPadam
  13. haha...last scene tuh best..xleh blah muke die~~

    BalasPadam
  14. hahaha kesian mamat tu x sahur punya pasal

    BalasPadam
  15. hahaha sabar jela..xsahur pon taknak pose..ape daaa..

    BalasPadam
  16. kawan tetap kawan, hutang tetap hutang...

    BalasPadam
  17. haha. kurang asam punya kwn!

    minta xdak kawan lagu tu. :P

    BalasPadam
  18. hehehe.. misz domu pun selalu terlepas sahur..aiigoo.. samalah cm dalam komik tu..heheh.. rajin la hans edit2 nie..

    BalasPadam
  19. bhahaha. jadahhh x boleh puase sbb x bgn sahur. kalau aku. aku tolak je beliau dlm sungai tu. hah senang. hihi

    BalasPadam
  20. hahahhaah...mcm tuu pn ada.....lawak tgk ekspresi muka orang2 tuu...=)

    BalasPadam
  21. Penamatnya memang kelakar.

    Eh, ada sambungannya ke?

    Hahahaaa

    BalasPadam
  22. Penamatnya memang kelakar.

    Eh, ada sambungannya ke?

    Hahahaaa

    BalasPadam
  23. Hahahaha. ending dia. Aduhh, kawan dia tu muka nak sengal je. rupanya ada udang di sebalik mee goreng basah. hahahaha :D

    BalasPadam
  24. haha. nampak sangat tak ikhlas tolong member. tapi okay gak dari dia bunuh diri. dosa besar tuu :DD

    BalasPadam
  25. haha..nak hutang rupanya...

    BalasPadam
  26. alasan x bleh bla hahaha

    BalasPadam
  27. Aduhhhh (tepuk dahi). hehehhehe

    BalasPadam
  28. penah hampir2 tertinggal sahur....sempt bgn kul 5.30..minum air n telan kurma jek..

    BalasPadam
  29. hehhehe...ni cita tajuk dia dictator ke? org arab ke hahah xprnh tgk pn huhu

    BalasPadam
  30. Teruskan berkarya Hans.. Wa sentiasa kt belakang lu..

    BalasPadam
  31. Hahahahahah..lawak puasa..
    Selamat Hari Raya Bro

    BalasPadam
  32. hh tudia aihhhhhh smpai nk terjun sbb x sahur.. ish3.. citt kwn dia ada udang sebalik mee ropenye! hehe

    BalasPadam
  33. haha keluar habis bahasa kedah dia..pasaipa.heheheh ok gak ..sama la kita guna photoscape

    BalasPadam
  34. salam kenal..kutunggu kunjungan balik dan komentarnya di blog saya http://guru-ipa-pati.blogspot.com/

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com