Isnin, 6 Ogos 2012

Hans Comix : (Man On A Ledge) Baskin Robbins

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah komik terbaru berdasarkan situasi semasa! Selamat menikmati hasil terbaru ini! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!



P/S : Jangan Salahkan Sesiapa Kalau Tak Dapat Makan Aiskrim Baskin Robbins! Kalau Dah Nak Makan Sangat Silalah Keluarkan Duit Sendiri Yer! (^_^)Y

P/S Lagi : Tahniah Dato Lee Chong Wei Atas Semangat Kesukanan Yang Anda Tunjukkan Semalam! (^_^)Y


24 ulasan:

  1. Hahaha! Ramai yang keciwa padahal satu skop je free. Kih3.

    Mmm.. beli sendiri lagi bagus tapi jangan terjun bangunan sudah. Haha!

    BalasPadam
  2. haha .. best .. cuma panjang sangat citer ni .. heh! :)

    BalasPadam
  3. haha ak tak kecewa pn sbb chong we dh usaha semata2 nk bg kita ais cream. .haha

    BalasPadam
  4. hahahhaa . sbar je lah.
    pe pon DLCW terbaik ! ^^

    BalasPadam
  5. Abe Mirul : yups tahu xper

    Azuan : hehe...tq..ar ar..ku suka buat panjang2 :-)

    Widiea Azira : aku lagi tak kecewa sebab BR bukan ada dkt area rumah aku pun..haha

    Cik ROngoks : yups..terbaik dari ladang

    BalasPadam
  6. hahaha...
    nak ais krim bayar la sendiri..hahaha

    BalasPadam
  7. kahkahkah tu la pasal..aku pun duk tunggu rsult menang ke tidak..nak serbu BR.
    HEEHHEE TAKDE REZEKI.HUHUUH

    BalasPadam
  8. hahahahha...sian dia
    pe nak buat DLCW dh cuba sedaya upaya dah

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/cantiknya-kurma-puasaku-kali-ini.html

    BalasPadam
  9. hahaha!

    kesian.. tpi kmi2 kt sini x kecewa, sbb kt cni mmg xde bskin robin!

    >lebih baik bli sndri. kiki :)

    --thanks sbb sudi sggh kt blog x sberapa tu :)--

    BalasPadam
  10. hahahahahahah...

    sabo jelah.. beli sendiri lagi best.. :)

    BalasPadam
  11. haha, BR je pun, tapi mahai wooo.

    tahniah pada chong wei, ESPN pun puji beliau, haa bangga2

    BalasPadam
  12. yang sedey jadi happy lak baca komik ni,, hehehe

    BalasPadam
  13. hehehe. takde rezeki :D

    BalasPadam
  14. Aku dah plan sama wife aku ...balik kerja beratur amik aiskrim....huhuhuhu

    BalasPadam
  15. xpe, kalah pun bermaruah
    best match that I've ever seen
    but, ending dia bikin gua sebak bro

    BalasPadam
  16. klu betul2 menang emas, boleh bankrap gak baskin robin tu agaknya.

    BalasPadam
  17. aku kempunan nak makan ais krim baskin robin free.. hahaha.. aku mintak dengan Lin Dan la.. mane la tahu daoat.. :0

    BalasPadam
  18. yup2... beli sendiri tak perlu nak harap sangat ais krim tu.

    tapi aku kempunan emas. haha. yang penting DLCW dah buat yang terbaik :)

    BalasPadam
  19. ahahaha..kreatip!

    kan..nk sgt p jelaa beli..tp..sedap sgt ke basking robbing tuu?? :p

    BalasPadam
  20. ish kalah tu tak kesah sgt..tapi sedih betul bila tgok Dato Lee Chong Wei yg nmpk kecewa tu

    BalasPadam
  21. Pakcik cleaner: Sudah² la tu bro nangis, buruk beno muka kau aku tengok *hulurkan aiskrim BR

    Isteri: Buat malu je la U nih!




    Aku rasa kalau kau ringkaskan komik kau lepas ni lebih cun kot Hans. (pendapat aku je)

    Kami tetap sokopng DLCW!

    BalasPadam
  22. salam ramadhan

    badget gua raya kali ni memang agak besar...dah mula kerja byk taggjwab perlu ditunai =)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com