Sabtu, 4 Ogos 2012

Kenangan Imam Muda Musim Ketiga



Alhamdulillah! Mula bekerja pada pertengahan rancangan dan memang terdapat sedikit kesukaran dan cabaran lah dalam menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling, rakan - rakan dan juga skop kerja itu sendiri!

Alhamdulillah! Pengalaman hampir 2 bulan ini memang pelbagai! Suka duka menyiapkan tugasan, mencuri masa untuk menghiburkan diri, berjumpa dengan ramai tokoh - tokoh agama serta awam yang hebat, berhadapan dengan kerenah manusia yang pelbagai jenis serta melihat dan menyelami sendiri nasib - nasib orang - orang di luar sana yang jauh lebih susah dan malang. Kenangan tak dapat dilupakan adalah sewaktu terlibat dalam pengambaran si sebuah rumah perlindungan kanak - kanak. Memang sedih mengenangkan nasib mereka!

Alhamdulillah! Sangat seronok sebab banyak ilmu baru yang diperoleh! Walaupun memang letih dan tak sabar nak bercuti untuk hari raya tetapi dalam masa yang sama memang sedih sebab memang banyak perkara yang hanya boleh diperoleh di dalam program Imam Muda ini jer. Apa - apapun, semoga ada lagi program Imam Muda untuk musim ke-4 dan semoga terpilih lagi untuk menjadi salah seorang tenaga krew untuk program ini! Terima kasih semua dan semoga berjumpa lagi! Insyaallah!


P/S : Alhamdulillah! (^_^)Y


9 ulasan:

  1. jadi krew imam muda ke? ada pegi aktiviti di kg jawa hulu langat?

    i was there :-)

    BalasPadam
  2. wollah.. abang hans orang kuat imam muda nih. walaupun tak masuk tv, tapi peranan abang hans sangat best! :P

    BalasPadam
  3. The Malay Male : ada....waktu tu saya yang interview...awak yang mana yer?

    Asada : xpayah nak abang sangat lah!!! aku muda dari ko!! haha!

    BalasPadam
  4. @hans : saya antara crew bank islam yang join gotong royong tu..hehehe

    BalasPadam
  5. lorh ptut le dok highlight pasal final imam muda,hehe

    mesti best kan dpt ziarah kanak2 tu

    BalasPadam
  6. Aktiviti kat kg jawa tu keluar imam muda episod berapa ye?

    BalasPadam
  7. Aktiviti di kg jawa tu keluar di imam muda episod berapa ye?

    BalasPadam
  8. Aktiviti kat kg jawa tu keluar imam muda episod berapa ye?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com