Jumaat, 31 Ogos 2012

Lirik Lagu Kelip-Kelip (OST Filem 29 Februari) - Remy Ishak

(Klik Gambar Untuk Baca Review Filem 29 Februari)


Tajuk Lagu:
Kelip-Kelip


Penyanyi:
Remy Ishak




Lirik Lagu

Bila senja menimbus siang
Bila awan melindung bintang
Ku cuba menyuluhkan sinar
Agar malam mu cerah

Jika purnama tak bersemi
Jika arus sama tak pasti
Ku dengan setia membimbing
Menyinar bagai kelip - kelip

(CHORUS)

Genggamlah erat tanganku
Bilang arah nak di tuju
Mari ku pimpin ke sana
Ku bawa kau terbang pergi

Seandainya kita terpisah
Tak usah kau rasa gelisah
Ku dengan setia membimbing
Menyinar bagai kelip - kelip


(MUSIC BRIDGE)


Genggamlah erat tanganku
Bilang arah nak di tuju
Mari ku pimpin ke sana
Ku bawa kau terbang pergi

Seandainya kita terpisah
Tak usah kau rasa gelisah
Ku dengan setia membimbing
Menyinar bagai kelip - kelip

Menyinar bagai kelip - kelip


P/S :  Gua Nyanyi Lagu Nih Atas Motosikal Selepas Menonton Filem 29 Februari Tadi! Gua Suka Muzik Lagu Nih!! Hehehe!!


12 ulasan:

  1. Kak Yon : kalau kak yon rajin kak boleh baca review yang saya taip tu :-)

    BalasPadam
  2. ehem..bolih tahan juga suara remy ni.. :)

    BalasPadam
  3. hi hans

    lama dah zety tak dtg sni.

    macam takde feel nk tgk cerita ni sbb rmbt remy tu cam bangla je

    BalasPadam
  4. mama aini : kan? sedap juga..hehe

    zety : rambut dia tu ikut zaman dalam filem tu...bukan sepanjang masa macam tu jer :-)

    BalasPadam
  5. pergh,,, dah siap boleh nyanyi. tp boleh tahan lagu ni. tbe2 dah boleh ulang lbih 3x. hakhak^^

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Fall in love with this song. Terrrjatuh cinta kat Remy jgk. Hehee.. everyday I dtg page ni untuk play lagu ni. Sbb ade lirik skali. TQ Hans.. :)

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. asal tk ble copy lirik lagu ne....btw lagu ne mmg best lah.....GF sy suka dgr.....

    BalasPadam
  10. Assalam,bagi saya lagu ni sdp sangt.....sesuai untuk kwn saya.....perasaan saya pon sama best sangt

    BalasPadam
  11. Sya suka lagu nie.. suka sngt2 😊

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com