Ahad, 12 Ogos 2012

Main Bunga Api



Hahaha!! Gua tadi asalnya nak ambil gambar anak - anak buah main bunga api jer.

Tetapi, alih - alih gua pula dapat amanah kena tengok - tengokkan budak dua orang nih main!

Gua tengok bunga api depa punya lah banyak. Jadi, gua saja lah pau depa sebatang dua.

Alih - alih depa relaks jer bagi kuasa dekat gua nak ambil berapa batang bunga api pun!!

Al-kisahnya gua pun main lah dengan riang dan gembiranya.

Tetapi, yang teruknya gua dah salah beri tunjuk ajar pada anak buah gua.

Gua suruh depa bakaq rumput yang tumbuh meliar tepi pasu guna bunga api!


KAH KAH KAH!!!


P/S : Waktu Kanak - Kanak Main Bunga Api Memang Seronok! Dah Besar Nih Bila Main Tak Seronok Sangat Sebab Tak Boleh Menjerit Dan Lompat - Lompat Keriangan! Keh Keh Keh! (^_^)Y


14 ulasan:

  1. gambar anak buah je amek..gambar sendiri men bunga api x nak amek ke???hehehe

    BalasPadam
  2. luqman zakaria : tak ada orang nak ambil pic aku...hahaha

    BalasPadam
  3. xsabar nak balik rumah. main bunga api ngan jiran2

    BalasPadam
  4. kehkehkeh..kalau nak lompat2 pun apa salahnya....! paling kuat org kata tak betul je..hihihi

    BalasPadam
  5. wahh! aku sendiri sampai lupa rupa bentuk bunga api tu macam mana -_-

    BalasPadam
  6. ehhh ni yg buat lagi meroyan nak balik kg ni

    BalasPadam
  7. sape cakp tkleh lompat,, boleh je,, huhu

    BalasPadam
  8. amboi..meriahnyer..seronok dia org main bunga api tu

    BalasPadam
  9. dulu main bunga api..lepastu bunga api melekat kat betis ...hahah sakit gilerrrrrr

    BalasPadam
  10. HAHA nice :D lompat je skali, budak2 tu mesti join gak dan diaorang mesti lompat lagi tinggi nak lawan punya pasal HAHA. Seronok lama tak main bunga api. Kampungggggggg

    BalasPadam
  11. Haha..aku dulu ajar anak buah bakar kemuncup dengan tulis tulisan kat lantai dengan bunga api.kena ketuk kepala kat dahi sekali. XD

    BalasPadam
  12. aku rasa yg tangkap gambar ni pon men jgk..cuma tiada dlm blog ni jer..hehehhee

    BalasPadam
  13. seronoknyer main bunga api!!! XD

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com