Ahad, 5 Ogos 2012

Pentingnya Buku Nota Dalam Kehidupan


Apabila anda ingin pulang ke kampung halaman sempena cuti hari raya, sekolah mahu pun sebagainya dinasihatkan jangan lupa membawa bersama - sama sebuah buku nota tidak mengira saiz hatta beratnya sekali pun.

Ini kerana jika anda mengalami nasib yang sama seperti tuan punya blog ini maka anda juga berjaya mengubah nasib anda seperti mana tuan punya blog ini menyelamatkan dirinya daripada kesejukan melampau tahap antartika!


P/S : Semoga Berjaya! Anda Mampu Mengubahnya! (^_^)Y


10 ulasan:

  1. bawa salotep besar tu bro
    kasik tampal itu punya lubang

    BalasPadam
  2. ni naik bas ekspress double decker tu yek?? :-)

    BalasPadam
  3. Kepala otak saya masih belum dapat menganalisa apakebendanya benda di atas. Mohon tuan blog bagi pencerahan ttg cerita tuan blog. Hehe.

    Tak faham ni.

    BalasPadam
  4. Kertas buuku nota di sumbat dekat lubang aircond dalam bas....haha

    BalasPadam
  5. ni kes penutup tu raosk, dan kertas buku nota pyelamatnyalah kan...

    BalasPadam
  6. haha bila baca komen orang baru tahu gmbar apa tu.. memg berguna la kertas buku nota tu

    BalasPadam
  7. macam kopi pracampuran 10 dalam 1..
    buku nota ade macam-macam guna.. hahaha.. buat bungkus nasi lemak pun boleh.. haha

    BalasPadam
  8. yups....kalau tak mati beku aku dalam bas tu sebelum berbuka puasa...hahaha

    BalasPadam
  9. Salam Ziarah Ramadhan...

    Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

    http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

    BalasPadam
  10. Hehehe.. Bagus jugak idea kau ni Hans. Memang best bila kita kesejukan sambil memeluk tubuh tengok orang lain nyenyak tidur berselimut bagai.. hahah

    Dekat dua tahun dah tak naik bas ekspres, serius rindu!!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com