Sabtu, 18 Ogos 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Daripada Hans



Gua nih jarang shopping...Jadi bila sekali shopping memang banyak juga lah!

Gua juga memang ambil masa yang lama untuk shopping...

Sampai mak dengan kakak gua kata gua shopping mengalahkan gadis - gadis...

Hahahahahahaha!!! Apa - apapun, gua dengan rasa gembira dan sukacitanya...

Mengucapkan terima kasih banyak - banyak kepada semua pembaca, pengomen dan pengunjung blog Hans...


Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir Dan Batin

(^_^)Y


18 ulasan:

  1. banyaknye persalinan utk raya.
    :)

    BalasPadam
  2. Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin :-)

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri Hans! Mohon maaf atas segala salah silap semua yeah! by the way memang Hans shopping sakan hahaha!

    BalasPadam
  4. suka sandal hitam lu bro ! nice !

    BalasPadam
  5. wah wah wah kemain lg shopping.
    errr SODA tu... errrr =P







    slm aidilfitri,
    cik ana

    BalasPadam
  6. mmg muja kalah la dngan hans,,, huhu,, muja punya 2 je,, then tdung satu,, kasut satu,, haisy,, tkleh jadi ni,, huhu

    BalasPadam
  7. huwaaa :(( dah lame x blogging. ape2 pon selamat ari raye, inchek hans :)

    BalasPadam
  8. salam aidil fitri dr mama buat Hans & family..
    ehem banyaknya baju raya..raya sakan ni.. :)

    BalasPadam
  9. amboii sakan kau naa. aku pon x bnyk mcm kau. ihikss.

    salam lebaran hans!

    BalasPadam
  10. yg soda tu mmg perlu ltak skali eh? haha

    BalasPadam
  11. selamat hari raya :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com