Sabtu, 22 September 2012

Hans Comix : (Harry Potter and the Goblet of Fire) Masalah Rambut Gugur

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah komik kedua selepas sekian lama anda semua menanti. Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!





P/S : Hargailah Rambut Anda! (^_^)Y


12 ulasan:

  1. mesej last tu..cam takley blah.. hargai rmbut anda..hehee..lawak la bro..

    BalasPadam
  2. Lord Voldermold ni dari awal aku tgk igt hidung dia kena buang sebab resdung...hmm.. XS

    BalasPadam
  3. hahaha kelakar. btw
    df dah masukkan dlm bloglist ^^

    BalasPadam
  4. guna la dove pastu rambut tak gugur hahaha

    BalasPadam
  5. aloha hans..
    seperti biasa, menarik tertarik..
    hehehhe

    BalasPadam
  6. alhamdulillah masih tak botak lagi,, hehe

    BalasPadam
  7. hehehe:D klakar la..jom follow saye cik nuna :)

    BalasPadam
  8. vandelmort taiko kering lagi botak.haha.

    aku follow cita ni dari kecik sampai besaq..layan.kah3

    BalasPadam
  9. waduh... boleh pulak tongkat sakti tu tongkat tipu... habis, bagaimana rambut dia boleh tumbuh pulak?

    MISTERI???

    *Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri!* hehehe ;p

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.