Rabu, 31 Oktober 2012

Hans Comix : (Hantu Kapcai) Daging Korban

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru khas sempena Hari Raya Aidiladha nih. Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!





P/S : Makan Daging Tu Makan Juga Tapi Jangan Terlampau Melantak/Melahap/Mengketedarah! Jagalah Kesihatan Yer! (^_^)Y


40 ulasan:

  1. org nk makan daging fresh, dia nk p amek daging kt psr tu.. lawak la XD

    BalasPadam
  2. kah kah kah.. ape punya zan la...

    BalasPadam
  3. malang sungguh si anak kalau emaknya dah samakan dia dgn lembu..huhuu hehehe

    BalasPadam
  4. haha..sabar jela zan oi..yatt tak makan pun daging korban lagi..tak suka sangat.

    BalasPadam
  5. haha. klaka! makan rumput je la jwb nye

    BalasPadam
  6. heee...sabo je lah...
    teringin sup tulang pulak dahh.. :)

    BalasPadam
  7. bila baca citer hans.. tadi kt my fb.. ada kwn saya..daging korban kena curi.. cian btul..bila bca komik nie..teringat kat dia..hehehe

    BalasPadam
  8. ha..ha...
    betul tu.... makan daging kena ingat2...nanti pening!

    BalasPadam
  9. ahahahhahah

    jgn r sembelih zan..

    wa syg zizan :P

    BalasPadam
  10. haa..kan dah nak kena sembelih..haha..ceriakan mood yang lemau pagi ni..huhu

    BalasPadam
  11. kah kah kah bengong punya zan hehe

    BalasPadam
  12. kah kah kah bengong punya zan hehe

    BalasPadam
  13. tido sampai petang.hahahaa
    best best!

    BalasPadam
  14. tido sampai petang.hahahaa
    best best!

    BalasPadam
  15. ish ish ish zizan zizan.... hehe

    BalasPadam
  16. Personally Dezee rasa cerita ni akan lebih menarik kalau En Hans sendiri yang tulis skripnya.hahahahha

    BalasPadam
  17. Mengong Zan tu.. Dah la tido je keje..

    BalasPadam
  18. Perangai macam lembooo la Zan ni.. heheheh

    BalasPadam
  19. ada saja hans ni..

    btw, salam aidiladha.

    BalasPadam
  20. he he part nangis tu mmg x boleh blah betullah!

    BalasPadam
  21. Hehehe....bleh plak camtu....alhamdulillah...thn nie ada rezki mam daging korban....mcik buat sate....biasa rietta xmam...coz xmnat daging...

    BalasPadam
  22. sesuai jek muka zizan ngan skrip tu.....memang terbaek!!!

    BalasPadam
  23. haha kelakarnya. ptut la mak dia sedih rupa nyer bru bgun tdo ;D

    BalasPadam
  24. Dah improve hans :)
    Yang ni Gill suka :)
    Nice one ;D

    BalasPadam
  25. hehhe mmg kna lah dengan gambar ;-)

    BalasPadam
  26. memang kelakar...nangis sebab zizan tidor...memg bertuah zizan ni..

    BalasPadam
  27. hahaha... mane same daging korban ngan daging kat kedai...

    BalasPadam
  28. hahah sengal.. ada pulak jual daging qurban kat kdai

    BalasPadam
  29. masih tergiang-giang sup gear box korban aritu haahaha

    BalasPadam
  30. aku baca dialog2 zizan dgn gaya cakap zizan...bru menjadi baca..hehe...

    nasib baik ada no2 dialog tu...klu x, pening nk baca mana dulu..

    BalasPadam
  31. salam perkenalan :) nice blog!
    do follow me yah +_+V

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com