Selasa, 9 Oktober 2012

Hans Comix : (Stolen) Cemburu Buta - Part 1

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru selepas sekian lama gua tak update blog nih!. Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!






KISAH INI BERSAMBUNG DI > (STOLEN) SENSITIVITI


P/S : Sebelum Membuat Apa - Apa Keputusan.....Selidik! Siasat! Fikir Dulu Semasak - Masaknya! Takut Nanti Menyesal Seumur Hidup! Bak Kata Orang Tua - Tua....Terlajak Perahu Boleh Diundur Tetapi Kalau Terlajak Kata Buruk Padahnya! (^_^)Y


31 ulasan:

  1. Salam perkenalan..
    Afiq follow sini..

    BalasPadam
  2. betul betul...jgn buat kkeputusan terburu buru..selidik dulu..kang x pasal pasal jadik macam mamat kat atas nih..aioyoo

    BalasPadam
  3. Hahaha.. Gelak gelak baca. Ape2 la ko hans...

    BalasPadam
  4. Hehehe....itu la.....org tua tua dah pesan....kan ke si boify dh nyesal....biar terlajak perahu, jgn terlajak kata....

    BalasPadam
  5. hahahhahaaha.. padan muka dia.hakhakhakhak

    BalasPadam
  6. ggagagaaaa! padan muka..lainkali kasi hafal lirk sikit..heheheheww..=p

    BalasPadam
  7. Ni tuduh dengan bukti tapi xkena gaya plak..

    BalasPadam
  8. haha tersenyum sorg2 kat office ni.. terbaikk la

    BalasPadam
  9. hahahaha..kan dah myesal..! sabo je la...

    BalasPadam
  10. hahaha..kelakar tahap cipan kacukan cheetah nie.. yg part tak boleh blah..muka mama tu..seyes ingt lelaki mula2..rupa2nya perempuan.. hehe

    BalasPadam
  11. Kehkehkeh..


    Selidik dulu, bukan main hentam terus secara bertalu-talu. ;D

    Mama relaks je sebab dia masih muda, papa? dah nak masuk 50 kot hahah

    BalasPadam
  12. ni smabil tengok movie smbl pause2 la ni kan.ehheheheh style la..lawak!

    BalasPadam
  13. good enough to entertain me wee :D

    BalasPadam
  14. hi hans..

    seperti selalu..
    mengujakan dan menghiburkan..

    -tak pasal2 putus bebetol. kahkah..

    BalasPadam
  15. Heihei..mostly pasangan bergaduh..papa mama terus jadi ko aku.hahaa.

    BalasPadam
  16. haha..padan muka...cepat sgt jatuh hukum tanpa usul periksa :-)

    BalasPadam
  17. ha tu la main sergah je.. kat da malu... macho konon la tu nk ptus2

    BalasPadam
  18. lol..masa aku baca first dialog tu ingtkn papa mama refer kat mak dgn bapak diorg..cet! haha..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com