Ahad, 21 Oktober 2012

Hans Comix : (Stolen) Siapa Yang Bersalah? - Part 3

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru dan sambungan daripada episod (STOLEN) SENSITIVITI  sebelum ini! Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!





P/S : Nak Mengingatkan Atau Menasihati Tu Bagus Tetapi Jangan Sampai Bertukar Kepada Memfitnah! Hah, Rasa-Rasa Antara Dua Mamat Dalam Gambar Tu Siapa Sebenarnya Yang Salah? Hehehe!! (^_^)Y


27 ulasan:

  1. terbaik..

    apa yang aku dpt tgk.
    stiap entry komik ko ade maksud tersndiri :)

    BalasPadam
  2. hehehehe...tuduhan tak berasas..!

    BalasPadam
  3. hahaha.. melatah rupany.. kihkihkih..

    BalasPadam
  4. betul tu,tak baik memfitnah.hehe

    BalasPadam
  5. Ahaha...gaduh2 manja heh...lawan gaduh memang x akan abis....lawak tol lah...wohaaa !

    BalasPadam
  6. HEHEHE, MEMG NYAH PUN SB PLUK BLUE TEDDY

    BalasPadam
  7. hahhahaha....siap nyanyi lagu ziana tu..hahaha=))

    BalasPadam
  8. mimik muke yang sesuai dengan dialog hahahaha

    BalasPadam
  9. jatuh air muka Nicholas cage.. hehe..siap tahu nyanyi lagu ziana lagi..meriah..

    siapa salah..? hurm..saya pilih c jawapannya..

    BalasPadam
  10. ohhh letak dialog kat gambar pun leh jadi komik ye?

    BalasPadam
  11. Qarr Jalil : yups...itu antara tujuannya..tq :-)

    Cik Nur : kan? hehehe

    Nelly : tq :-)

    Anne : keh3....dia melatah yg bukan2

    Sya : betul2

    azie : hahaha..tu dia stop tu

    kawaii : dah boleh geng lelaki koboi tu...hahaha

    cik blogger : tu la pasal...mau xkena tuduh...haha

    fauzi : really? hehehe

    ayie : thanks ayie :-)

    domu : C = saya yang bersalah ..haha

    mama aini : :-)

    rojak : ada apa-apa masalah ker?

    BalasPadam
  12. tgh imagine nicholas cage bawa watak lelaki lembut..huhu

    BalasPadam
  13. hahahahahhaa. terbaekk bro..hehehehe

    BalasPadam
  14. hahaha. hmm setiap cerita ada maksud dia. :P bagus buat gini .df suka ^^
    btw nice. untuk mngingatkan sesama umat ^^

    BalasPadam
  15. Ini better dari hari tu.
    Buat Gill tersenyum.
    Bengang sambil pegang teddy bear.
    Comel aje ;p

    BalasPadam
  16. dialog "melatah rupenye" dengan "kau ni mesti pondan kan?" kena dengan muke.

    BalasPadam
  17. bagus blog ni, selalu buat ibu tersenyum dan gelak-gelak kecil....boleh awet muda nih hehe

    BalasPadam
  18. yang salahnya org yg buat dialog ni. hahahaha.

    BalasPadam
  19. hahaha..aku baru jumpa sorang pondan kt giant area rumah aku td. seriously muka dia lg cantik dari aku. jeles woo..

    BalasPadam
  20. "Ko ni mesti pondan kan?" sebiji perangai macam kawan Dezee.Hahahahaha.

    BalasPadam
  21. Aku ras mcm nak tengok stolen lg skalu plak. Hehe

    BalasPadam
  22. suka hati jek judge org..... muka macho cmtu pun dpt status pondan...haha...x patut, x patut..

    cite ape ni ek???

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com