Isnin, 12 November 2012

Hans Comix : (Ngorat) Test Market

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru selepas beberapa hari blog ini sepi tanpa apa-apa entry baru. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman!




P/S : Dinikahi Seseorang Wanita Kerana Empat Perkara : Kerana Hartanya, Keturunannya, Kecantikkannya, Dan Agamanya. Maka Pilihlah Yang Beragama, Nescaya Engkau Akan Beroleh Keuntungan. (Hadith Riwayat Bukhari & Muslim)

17 ulasan:

  1. hahahahaha..!
    sekali mak jah tuu..hihih

    BalasPadam
  2. ahaks!
    dah tgk citer 'ngorat' tu..=D

    BalasPadam
  3. hahaha jangan pandang belakang je

    BalasPadam
  4. hik2x..tergorat mak jah pulak ek?.. :)

    BalasPadam
  5. KAHKAHKAHKAHKAHKAH

    ok ni serius aku gelak.

    BalasPadam
  6. hahaha..
    lawak siot..
    tp filem nie kurang menyengat..

    BalasPadam
  7. menarik bila ada nasihat di akhir komik ni. :)

    BalasPadam
  8. hahahhaha,, hambek,,, grrrr,,,,

    BalasPadam
  9. tak tgk pun cerita ngorat ni lagi..

    tp komik ni lawak.. :DD

    BalasPadam
  10. menahan gelak sampai keras perut..hahhaa

    BalasPadam
  11. haha . Dah gatal sgt nak ngorat awek . Kan dah kena !

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.