Rabu, 12 Disember 2012

Apabila Hans Kamsah Berbicara

Assalammualaikum! Lepas tengok Merlin dekat TV3 tadi dan tiba-tiba tak tahu nak buat apa. Maka terhasil lah gambar-gambar dibawah nih menggunakan Textgram yang dah berkurun orang lain guna tu. Hahaha!!!
















P/S : Faham Tak Apa Kata-Kata Hans Kamsah Dalam Setiap Gambar Di Atas Tu? Hahaha!! (^_^)


4 ulasan:

  1. Hamboi. Pedasnya ayat. Hahaha! Bagus2. Sape makan cili terasa la pedasnya ye dak? :P

    BalasPadam
  2. wah hans..
    tembak menembak perumpamaan itu..
    perumpamaan ke? hehe
    caya ar.. terbaek bro!

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.