Isnin, 31 Disember 2012

Hans Comix : (Bhavani) Terima Kasih RTM

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Semalam RTM ada menayangkan sebuah filem tamil berjudul Bhavani di RTM2 pada pukul 10.30 malam. Memandangkan gua memang peminat filem Tamil dan juga heroin di dalam filem ini beraksi seakan-akan Superstar Rajnikanth jadi gua pun setia lah menunggu. Alih-alih ditayangnya filem itu tanpa sarikata daripada awal filem sehingga tamat filemnya.

'TERIMA KASIH' LAH RTM!!

Faham pula kan gua tengok filem tu tanpa sebarang sarikata!! Adoiyai!! Jadi disebabkan gua kecewa sebab tak faham dengan filem tu maka Hans Comix terbaru nih sebenarnya sangat mengarut dan korang layan kan jer lah segala repekan gua nih! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dengan kisah kali ini! Kalau terhiburlah!!




P/S : Inilah Masalahnya Kalau Gua Buat Subtitle Sendiri!! (^_^)Y

P/S : Wahai manusia, makanlah apa yang ada di muka bumi ini daripada sumber-sumber yang halal lagi baik. (Al-Baqarah: 168) - SUMBER

P/S : Apabila kamu dihormati dengan suatu penghormatan, maka balaslah penghormatan itu dengan lebih baik, atau balaslah (dengan yang serupa). Sesungguhnya Allah memperhitungkan segala sesuatu. (An-Nisa Surah ke 4: Ayat ke 86) - SUMBER


40 ulasan:

  1. mcm2 la hang ni ..hahaha

    show last thn ni .http://www.gilamodified.com/2012/12/autoshow-fiesta-muda-mudi-pelancongan.html

    BalasPadam
  2. Hahha..bro dah boleh jadi translator kat rtm ni bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...
      lepas ker jadi translator nih?
      hahahaha

      Padam
  3. Hahahaha..kalau Hans x letak subtitles pun memang mamcamni la sebijik kita bayangkan cerita ni terjadi.hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kih3....tu la kan..kira jadi la tu kan? hehehe

      Padam
  4. kan dah translate sendiri...ehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah...tu la pasal...dah lain jalan ceritanya..hahaha

      Padam
  5. haha..memang terbaik reka serita ni..jemput singgah dan ping artikel2 anda disni..

    BalasPadam
  6. hahha..ko paham tak pela..sng..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. cerita tu best kut...geram gila aku RTM xletak subtitles...haihhh!!

      Padam
  7. terbaik lah ini machaaa. ada bole ada boleh. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha....jgn main2 sama itu macha..kui3

      Padam
  8. hahhahaha ! tamil cakap melayu . bikin gempak jeee haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...jgn main2...ingat diorang tak tau cakap malay ker? hehe

      Padam
  9. Balasan
    1. walawehhhhhhh....
      seriuss???
      geng lah kita :-)

      Padam
    2. minat dr zmn sekolah lagi.time tu tv2 setiap hari ahad dok tayang citer tamil.ada sarikata,sng nk phm.so smpi skrg tetap minat tgk tamil movie.selalu layan kt utube.selalu tgk filem lakonan vijay.:D

      Padam
    3. owh...sekarang masih tengok tak?

      Padam
    4. Masih . Baru lepas tgk movie 2006 , Aathi . Lakonan Vijay .:D

      Padam
    5. wahhh...terbaik lah! eh,tahu ker mana nak tengok online or download yang ada subtitle english?

      Padam
  10. haha..terbaik.ada bakat ang jd pengarah nie..ekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...semoga doa kamu dimakbulkan..amin :-)

      Padam
  11. Balasan
    1. dey..
      apa tamby2..
      mau kena tembak ka?
      hahahaa

      Padam
  12. hahahhaa,, dey,,ini macam pun bole ka? ahhahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini macam la...
      apa lagi mau bikin?
      hahaha

      Padam
  13. Ahaahah.... Boleh la subtittle yg ko buat tu Hans. Mekasih jugak kat RTM sbb tak letak sarikata sampai akak bleh tgk new version story of the tamil movie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha....tgok juga ke filem nih ari tu?

      Padam
  14. hehehe trbaiklah sari kata ni.hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak boleh dapat dari mana2...hanya dekat sini jer ada subtitles camnih...hahaha

      Padam
  15. npe sejak 2 menjak ni keje hans asyik nk menembak je ni?? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...lepas geram la kut...hahaha

      Padam
  16. Balasan
    1. hahahaha...tak ada kerja yang update blog nih...hehehe...tq :-)

      Padam
  17. hahaha kelakarr.

    tp pakai gambar sama ulang2 mana aci!! hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...aci ada dekat Batu Caves...hehehe

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com