Khamis, 6 Disember 2012

Kasut Cinderella



Kalau tidak sebelum nih cuma plastik air Mcd jer...

Tapi semalam tiba-tiba kasut ada dalam bekas motosikal aku!!!

Geram! Sakit Hati! Mencarut sekejap! Ini sudah lebih!!

Lepas tu ambil gambar untuk instagram!

Kemudian campak laju-laju ke depan!

Sampai dekat tempat kerja dan cerita pada kawan-kawan!

Tiba-tiba seorang kawan aku berkata,
"Eh,ini kasut aku nih!"

Aku terkedu seketika dan kemudian menyambung,
"Macam mana kasut kau boleh ada dalam bakul motosikal aku pula?"


Bersambung.......


13 ulasan:

  1. kasut cinderella alaf baru la, tggal kat bakul motor lak tu..
    hehehe..

    BalasPadam
  2. Dia nak u jadi prince charming dia la kot..;p

    BalasPadam
  3. camna kasut dia ble ada dlm bakul motor hans? pelik pelik

    BalasPadam
  4. apa daaaa.....lain kali jangan terus buang. mne tau yang tuan empunya kasut tu kau will be wife ke

    BalasPadam
  5. hahah... dah buang boleh cari balik tak

    BalasPadam
  6. zaman moden punya! haha
    x sbr nk tau smbungan citer. :)

    -mielajasmin-

    BalasPadam
  7. kasut cindereella zaman skang. mana jumpa bro? hehe

    BalasPadam
  8. ceh! bersambung lah pulakk... huhuhuhu

    BalasPadam
  9. ehem.. ;) oh kasut cinderella !!..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com