Sabtu, 26 Januari 2013

Business Card Hans

Alhamdulillah! Akhirnya selepas 5 tahun gua berblog maka wujud juga lah business card untuk blog gua nih! Dah kalau gua pergi mana-mana event semua blogger asyik bagi business card jer. Gua pula ternganga jer tengok! Hahaha! Jadi, gua upah blogger yang gua anggap macam adik gua sendiri dah iaitu Qarr Jalil untuk design business card nih.

Selalu dengan gua memang dia tak pernah berkira sebab kalau nak tahu header blog dengan design blog nih memang dia lah yang selalu tolong buatkan tetapi gua pula lah rasa segan. Ialah kalau dah asyik-asyik gua minta dia tolong design dan semuanya percuma jer mana tak rasa segan! Lagi pun rasa macam tak patut pula sebab bukan senang nak buat atau design benda yang nak ikut kepala otak aku nih. Sebenarnya Qarr Jalil nak design business card gua kepada yang lebih formal tetapi gua nih memang jenis santai dan syok sendiri jadi terhasil lah design seperti di bawah nih mengikut kehendak gua. Hahaha!! 




Yang bestnya tu siap gua dapat hadiah doodle lagi tu beb! Hehehe! Apa yang gua terharu gembira tu sebab baju doodle tu sama dengan baju yang gua pakai! Hahahaha! Seronok pula tengok banyak kali doodle dekat bawah nih! Kehkehkeh!




Gua memang puas hati dengan hasil kerja dia selama nih. Memang kreatif dan yang penting dia memang minat buat benda-benda nih. Jadi, kalau korang rasa nak guna servis yang Qarr Jalil buat nih iaitu design untuk header blog, business card atau pun doodle maka korang boleh pergi sendiri ke blog dia - Qarr Jalil


P/S : Akhirnya Buat Pertama Kali Dalam Hidup Aku Ada Business Card! Haha!! (^_^)Y


22 ulasan:

  1. Balasan
    1. buat la business card juga bolat

      Padam
  2. Hmm selamba. Wa suka.
    Ohh bukan lu tapi BC tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau lu suka gua pun..gua memang tak suka lu...
      gua dah ada ersalina...hahaha

      Padam
  3. tak perasan plak entry ni..haahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...aku tak promote lagi...baru nak promote ari nih

      Padam
  4. wahh bestnye ada bisnes card..cantik pulak tu...

    BalasPadam
  5. waaa,,, untungla byk2 kaler knape pepel? byk tanye plak. hakhak

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab minat warna purple pula sekarang
      hahaha

      Padam
  6. Heihei..ada iras2 skit dengan kartun oppa gangnam style..op..op..op..op..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      ada ka?
      mana ada
      oppa gangnam tu gemuk
      hehehehe

      Padam
  7. pergh ... siap ada business card. first time aku tau blogger pun ada card. ohsem !

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh
      ramai dah blogger ada dari dulu
      den yang tak ada-ada lagi
      hahaha

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com