Isnin, 7 Januari 2013

Hans Comix : Juara Anugerah Juara Lagu 27

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Tahniah kepada Yuna dan Aizat kerana lagu Terukir Di Bintang menjadi juara untuk kali ini. Masih terasa kehangatan Anugerah Juara Lagu Ke-27 malam semalam dan ini adalah Hans Comix terbaru dan masih berkisar tentang Anugerah Juara Lagu Ke-27 tersebut. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!




P/S : Memang Sekadar Untuk Hiburan Sahaja! Masih Tak Ada Pengajaran Pun Untuk Komik Kali Ini! Hehehe! (^_^)Y

P/S Lagi : Tahniah Aizat! Tahniah Yuna! Tahniah Hafiz! Tahniah Kepada Semua! Hehehehe!!!




89 ulasan:

  1. haha..tergelak aku baca..misai oh misai

    BalasPadam
  2. sebab misai pula?
    hahahahhaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...misai Aizat mahal ohhh

      Padam
  3. Baru tahu lagu terukir di bintang menang..miss tengok ajl pulak sebab kerja..huhu

    BalasPadam
  4. akak suka sangat aizat menang.. terasa di sungguh kacak dan menawan malam tadi... wahh sgt berangan kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      smart Aizat semalam
      ada gaya

      Padam
  5. konfem ramai yg x puas hati kot.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      biasalah tu
      sapa2 menang mesti ada suka ada tak
      :-)

      Padam
  6. dah ada misai dah dia..kan???
    dulu takde..

    BalasPadam
  7. hahaha..ok la...layan lagu-lagu semalam

    BalasPadam
  8. mmg xjgka la aizat mng..hehe..mojo blh thn..yg lain pn ok lg..dh rezkikan

    BalasPadam
  9. misai ala2 zaman p ramlee tu.. mahal weii

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      serius mahal kan
      hehehe
      terbaik Aizat

      Padam
  10. tu namanya rezeki misai tu..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      rezeki cawan nescafe merah
      ehehehe

      Padam
  11. Tahniah.. Yuna.. dan Aizat..

    Kreatif laa Hans.. kelakar laa plak.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. idea last minutes before tidur
      hahahaha

      Padam
  12. ekekk akak macam x caya aizat dah ada misai
    seyess dia nampak matang kan ;)
    lain noo

    lawak lah dikk !! ngehx3

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun terkejut tapi enjoy persembahan dia sbb nampak relaks dan bersahaja
      thanks kak

      Padam
  13. Hehehe...sangat creative.

    Tahniah buat pemenang.

    BalasPadam
  14. haha. thanks buat diriku ketawa di tengah hari :)

    BalasPadam
  15. hahaha...

    pandai ko:)

    entry ni sgt creative :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. serius ke kreatif dik?
      hehehe
      idea last minutes weh before aku tidur...
      hahaha

      Padam
  16. kahkahkah..yang ini lawak bro...hehehe..tapi overall AJL tahun nie best gak laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      pembukaan dia memang style kan

      Padam
  17. hehe mmg kreatif. lama x singgah sini

    BalasPadam
  18. mmg best giler dialog ni.haha

    BalasPadam
  19. hahahahha lawak~!!!
    tp aizat mmg layak menang pun ..BERSAHAJA jee dye nyanyi..
    tp Na mengahrap kan teman penganti yg menag sob sob sob T__T

    BalasPadam
  20. hahahaha lawak la.. btw tahniah bg para pemenang.. ena tak tgok pun AJL ni... tidoq awal.. ngeeeeeee

    BalasPadam
  21. kwn x tgk langsung pun tp dari riak wajah masing2 kat sini,memang terbaeklaa bro....hahahaha

    BalasPadam
  22. hahaha...x tahan gelak dgn komik hang nih hans XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      ini memang gila2 sikit
      niat utama cuma mau gelak jer
      hehehe

      Padam
  23. Persembahan aizat bergaya. Menang bermisai.

    BalasPadam
  24. hahaha yang nak bercinta lagi tu tak boleh blah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...
      lagu Mojo tak silap aku tu

      Padam
  25. haha.. comel mata. Yuna menang, memang patut pun. Aizat pun perform style.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aizat perform relaks jer kan?
      hehehe

      Padam
  26. produksi AJL thn ni byk peningkatan, dr segi pentas,lighting,skrin bsr..overall la.. best3x
    Tahniah aizat yuna

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      pembukaan dia memang gempak

      Padam
  27. haha, tajuk lagu pun boleh buat skrip ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ku bantai taip jer bro
      sebab nak tidur lepas tu
      hahaha

      Padam
  28. e'in ingatkan lagu teman pengganti yg menang... sobs

    tp aizat nmpk comel bile bermisai mcm tu... hehe

    BalasPadam
  29. hhaha paling paling lawak yang peminat dr cina tuh hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. gigih ku crop dari filem China...
      nak cari orang China menangis
      hahahaha

      Padam
  30. aizat menang ke terukir dibintang? aku xtgk plak cuma aku tgk persembahan dia je bawak cawan... mmg mcm org dulu2 la.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      lagu yang Yuna buat tu menang

      Padam
  31. hahahaha sabo je lah... tp mmg best..!!! terhibur hati k..

    BalasPadam
  32. lgu yuna tu mmg unik..sbb tu blh dpt juara..music lagu unik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. music lagu tu tak silap dia ubah sebab sama macam satu lagu lama
      lirik memang lain la
      :-)

      Padam
  33. hahahahhahhaa terbaik lah comic ni. seyes gelak2 ^_^

    BalasPadam
  34. sbnr nyer misai aizat tu sama ngan misai aku.

    BalasPadam
  35. Hehehe... comel je. +)

    Tapi aku tak tengok pun juara lagu

    BalasPadam
  36. Lawak la komik hans ni..x menahan tgk misai Aizat mlm tu..ha ha

    BalasPadam
  37. haha memang kelakarlah

    BY: djdanchef.blogspot.com
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    BalasPadam
  38. hahaha...lawak la gambar troll Aizat kt FB tu....Yunalis Misai hehehehe :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com