Sabtu, 26 Januari 2013

OST Setia Hujung Nyawa

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Malam nih saja gua nak kongsi lirik-lirik OST Setia Hujung Nyawa sebab bagi gua semuanya sedap-sedap dan menarik! Hehehe!!




Tajuk Lagu:
Adamu

Penyanyi:
Najwa Latif




Lirik Lagu

Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniaNya di dunia

Kau berikan ku kekuatan
Untuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku ada Mu
Di sisi ku selalu
Bantulah hamba Mu mencari keredhaan Mu
Ooohhhh.....
Ku tahu ku ada Mu
Ooohhhh...
Ku ada Mu selalu

Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku ada Mu
Di sisi ku selalu
Bantulah hamba Mu mencari keredhaan Mu
Ooohhhh.....
Ku tahu ku ada Mu

Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

______________________________________________________________________________________________


Tajuk Lagu:
Sastera Kupu-Kupu

Penyanyi:
Mimie Haris




Lirik Lagu

Betapa kelam buat aku tak termampu
Di manakah mentari
Yang dahulu disisi

Betapa kejam bila sayapku kau patah
Tubuhku pun melemah
Diriku pun merebah

Sakit ini
Adalah setia yang tak pernah kau mengerti

Berharap kasih moga engkau mampu memahami
Walaupun bukan sekarang
Bahagia menjelang

Berharap kasih moga engkau mahu untuk bersama
Andai musim pun berubah
Dirimu kan datang
Ooohhhhhh......

(Music Bridge)

Aku si kupu-kupu
Hinggap di kuntum hatimu

Berharap kasih moga engkau mampu memahami
Walaupun bukan sekarang
Bahagia menjelang

Berharap kasih moga engkau mahu untuk bersama
Andai musim pun berubah
Dirimu kan datang

Berharap kasihhhhh.....
Ooohhhhh.....
Bahagia menjelang

Berharap kasih moga engkau mahu untuk bersama
Andai musim pun berubah
Dirimu kan datang
Ooohhhhh.....

______________________________________________________________________________________________


Tajuk Lagu:
Maafkan Aku

Penyanyi:
Last Minute




Lirik Lagu

Dan apa
Yang kau mahu kan dari ku
Telah lamaku kata
Yang ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kau lah yang pertama ku cintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata
I said I Love You...

(Music Bridge)

Dan apa
Yang kau mahu kan dari ku
Telah lama ku kata
Yang ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cintamu
Dan pabila ku sedari
Kau lah yang pertama ku cintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata
I said I Love You..

Ohhhh....ohhhhhh.....

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata
I said I Love You..

Maafkan aku
Oh maafkan aku
Maafkan aku
Oh maafkan aku

______________________________________________________________________________________________


Tajuk Lagu:
Setia Hujung Nyawa

Penyanyi:
Fiq ft Gjie




Lirik Lagu

Aku tak bisa
Menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa
Melupakan salah mu
Resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu

Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesungguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
Biar apa pun yang menghalangnya
Tak kan pernah bisa
Dari diriku
Menjaga cinta mu
Tuhan tolonglah aku
Satukan aku dan dirinya selamanya

Maafkan diriku
Melukakan mu

Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesungguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Cinta ku tetap di sini
Takkan pernah jauh dari mu
Oooo...


P/S : Gua Peminat Drama Bersiri Setia Hujung Nyawa! Muahahaha! (^_^)Y


24 ulasan:

  1. Balasan
    1. hehehe...yups
      boleh nyanyi sama2
      hoho

      Padam
    2. hahaha. lagu yg last tu la sy cri.ahahha

      Padam
    3. hehehe..lagu last tu sedap kan..

      Padam
  2. amboi...panjangnye entry die....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..dah ada 4 lagu
      ada 4 lirik
      mau tak panjang :-)

      Padam
  3. sekali empat laguuu...
    suka lagu najwa tu...

    BalasPadam
  4. Best betul drama ni. Even yang budak sekolah pun suka tengok drama ni. haha :)

    BalasPadam
  5. krik...krik...krik...(bunyi cengkerik...)


    ekekekk

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada buat business jual cengkerik ke?
      hahaha

      Padam
  6. layan..baru tahu siapa penyanyi semua lagu ni hihi

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. hahaha
      lagu tu relaks jer
      aku suka :-)

      Padam
  8. sbenarnya cari lirik lagu2 ost setia hujung nyawa,mmg minat drama tu..bila klik blog ni,menarik juga..all the best utk encik blogger.chaiyok chaiyok ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups...
      suka lagu2 dekat drama nih

      Padam
  9. Hahaha..ada banyak lagu yang mungkin Dezee akan guna.mungkin...

    BalasPadam
  10. suke dgr lagu last minute 2 ^_^

    BalasPadam
  11. best lagu last minute ^_^

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com