Isnin, 28 Januari 2013

Review Filem Juvana




16 ulasan:

  1. baru tau pasal filem nih...huhu

    BalasPadam
  2. best tak.. best tak????

    berapa bintang? haha

    BalasPadam
  3. baru je lepas tngok mlm sabtu kemarin.. boleh thn la ceritanya.. cuma, bg ena meloyakan tgok ganas2 camtu.. heeeeeeeee

    BalasPadam
  4. syoknya bro. aku tak sempat tgk lg bro. hehe

    BalasPadam
  5. semalas g tgk hansel & gretel. suggest kat husband nak tgk movie ni tp husband x minat la plak cerita melayu..

    BalasPadam
  6. hari ahad aritu aku gi tgk movies ngan member aku..disebabkan dia cikgu disiplin sekolah so dia tak nak tgk cerita nie..apa punya alasan laa..tapi ramai orang kata citer nie best gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  7. blm ada masa lg nk tgk.. nanti lah!!

    BalasPadam
  8. Sibuk hans..citer melayu pun cepat masuk tv.(Sebenarnya nak download jer..hahahaha)

    BalasPadam
  9. rasa cam tak mo tengok, hehe :)

    BalasPadam
  10. yang drama pun hana xtengok.huhu ketingalan betul hana ni

    BalasPadam
  11. Drama dia dulu aida tak pernah tinggal.. memang best.. movie nie pun ingat nak tengok jugak. hehe. :)

    BalasPadam
  12. Dari hari 2 lagi nak tengok, sampai skg x dapat lg... xde member nak tgk....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com