Khamis, 17 Januari 2013

Social Media Awards 2013



Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Gua nak paksa/minta tolong/sukarela/suka hati korang lah untuk vote blog gua nih! Hahahaha! Nampak tak perkataan tu -> paksa/minta tolong/sukarela/suka hati yang bermaksud walau apa hal yang terjadi pun korang semua memang kena vote juga. Hahahaha! Jadi dibawah adalah link untuk korang vote blog gua. Apa - apapun korang kena sign up dulu lah benda alah nih sebelum boleh undi blog gua atau blog mana - mana lah yang korang suka(undi blog gua jer lah!Kehkehkeh!).


Langkah - Langkahnya :-

1) Kalau korang tak pernah Sign Up lagi jadi sila sign up dulu -> KLIK SINI

2) Lepas dah Sign Up maka sila semak email korang untuk pengesahan.

3) Kemudian korang boleh vote blog Hans seperti dibawah ini :-




Nama Blog : 
hanspunyablog

Untuk Mengundi :  


P/S : Jadi Selamat Mengundi Blog Hans! Hehehehe!(Blog Lain Tak Payah Buat Entri Macam Nih Pun Berduyun - Duyun Orang Vote! Kui3) (^_^)Y


76 ulasan:

  1. Balasan
    1. tq bro...
      yes...
      dah 2 undi(+ undi sendiri)
      hahahaha

      Padam
  2. Balasan
    1. good luck tu good luck juga
      vote tak?
      hahahaha

      Padam
  3. all the best!
    kite dah vote.. hehhee
    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...
      thanks
      doakan kejayaan Hans yer :-)

      Padam
  4. takmau vote tapi tertekan vote. camne tu? kahkahkah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      kira vote la tu dengan temanya PAKSA RELA
      hahahaha
      thanks bro :)

      Padam
  5. ok dah vote..
    harap tercalon..

    BalasPadam
  6. semoga berjaya ye hans.. ena doakan hans berjaya.. =3

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. terima kasih bro
      jgn lupa vote :-)

      Padam
  8. Balasan
    1. terima kasih..jgn lupa vote tau :-)

      Padam
  9. Good Luck k..menang ke x ke u still in my reading list..hanis zalikha?fatin liyana? Nope they 're not.hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...
      lama dah tak dapat komen macam nih
      rasa terharu dan bersemangat
      thanks bro :-)

      Padam
  10. Buat la comix pasal ni, baru la syok nak undi hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada masa gua try....
      busy kerja balik dah skrg nih
      :-)

      Padam
  11. alamak kena pakse ke ni..hahahhahaa
    ape pon semoga berjaya....
    comix nye mane hans...

    BalasPadam
  12. done :) jgn lupa hujung buln kepsi 1 ye hihi

    BalasPadam
  13. baca sini..kejap lg husna vote ye..=)

    BalasPadam
  14. saya vote keh .. good luck taw :) best blogni

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sudi vote
      betul ker best?
      thanks lagi sekali :-)

      Padam
  15. all the best bro....mst bleh nyer

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah bro
      ada rezeki ada lah
      yang penting hang dah vote blog nih ka belum?
      hahahaha

      Padam
  16. WEI, AKU DAH UNDI! BELANJA AKU MAKAN WEI! HAhahahahahaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. esok Khamis...
      hang puasa jer lah
      hahahaha
      thanks weh syazana sebab sudi vote :-)

      Padam
  17. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    BalasPadam
  18. Balasan
    1. good luck jer?
      surat pekeliling dah keluar memaksa korang semua vote tau
      sila tunaikan tanggungjawab anda bro
      hahahahaha
      thanks :-)

      Padam
  19. first time datang sini and baca entri..gelak sakan n tak sangka blog nie super awesome. Done vote you.. and follow sekali..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks maisarah
      sudi2 lah datang sini n baca entry sini selalu
      tapi maaf sebab sekarang sangat busy
      tak sempat nak update entry or buat Hans Comix yang latest

      Padam
  20. Semoga berjaya bro.. ada potensi boleh menang :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak tau la ada potensi ker tak bro
      doa2kan jer lah
      tq :)

      Padam
  21. Balasan
    1. tq my ex housemate merangkap my friend..
      hehehehe

      Padam
  22. all the besttt, Hans!

    BW here :)

    BalasPadam
  23. best of lucks hans!!! chaiyok!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks drzirakudo...
      harap2 ada rezeki la kali nih
      amin :-)

      Padam
  24. all the best bro. ok, aku vote hang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      thanks bro sudi vote :-)

      Padam
  25. Hahaha! Paksa tuuuu :P

    All the best okeyyy, Hans! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...kena paksa kalau tak sapa nak vote...
      teman tak ada peminat..sob sob sob :)
      hahaha
      thanks :-)

      Padam
  26. all the best, bab kene register tu aku jadi malas la pulak haha. tp wa tahu bro byk pengaruh

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiyak
      pengaruh apa jer yang ada?
      hahaha
      sila rajinkan diri bro
      ini paksa rela nih tau
      hahahaha

      Padam
  27. Balasan
    1. jom2...
      teman dah menguni...
      kome biler lagi?
      hehehe

      Padam
  28. weh...aku nak undi dulu pastu connection lost plak hehehee...jap nak undi balik.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. cepat2
      connection dah okay dah tu
      hahaha

      Padam
  29. okeii brader,,aku da vote,,gudlak

    BalasPadam
  30. May good luck be with you!! ^_^

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com