Isnin, 25 Februari 2013

Hans Comix : (Stitches) Badut Kos Rendah

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru selepas dah lama gua tak update entry Hans Comix. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan mendapat serba sedikit ilmu atau pengajaran daripada kisah ini! 




P/S : Seseorang pekerja mestilah melaksanakan tugas dengan sebaik-baiknya kerana Allah telah menegaskan bahawa setiap pekerja itu berupaya dan mampu untuk menunaikan tanggungjawabnya. Sama ada seseorang pekerja itu dapat menunaikan tugasnya dengan baik atau tidak hanyalah bergantung kepada sikap pekerja itu sendirI. (^_^)Y


46 ulasan:

  1. siannya abg badut dipermainkan olih kanak2 tu.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...
      Badut nih tak sporting :)

      Padam
  2. hahahaha kesian badut tu... tapi betul apa yg hans ckpkan, kita ni hendaklah bekerja demi Allah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      peringatan untuk yang membaca dan juga tuan punya blog sendiri :-)

      Padam
  3. HAHAHA....naseb lah si badut ni...

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. yups
      itulah harapan tuan punya blog pada setiap pembaca :-)

      Padam
  5. kecian abg badut, dipermainkan..hik3.. hans, jemput join http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    BalasPadam
  6. hahaha..walaupun badut, janji halal....

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      janji halal dan kerja bersungguh2 :-)

      Padam
  7. Aku senyum je baca ni tak de gelak Kah Kah Kah Kah

    #suka yang P/S

    BalasPadam
  8. Terbaik bro.. Dalam bergelak ketawa, ada jgk mesej penting yang bersesuaian dengan gambar yang disampaikan admin.. terbaik.. keep it up.. teruskan berkarya.. wa support lu dari belakang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih bro kerana selalu menyokong :-)

      Padam
  9. haritu ingat nak donlod cite ni
    tp rasa mcm tak best je.haha

    so cerita ni best ke idok?

    :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. cerita nih bodoh-bodoh kelakar...haha

      Padam
  10. Salam... buat kerja dengan ikhlas. Pasti akan jadi suke dengan apa yang kita buat.
    Aku suka dengan cara penyampaian ko hans.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Ruzy
      harap yang lain pun suka :-)

      Padam
  11. kahkahkahkah... ni cite apa ye... hmmm..

    BalasPadam
  12. huhu, badut pun boleh terasa hati ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. badut pun manusia bro
      sama jer macam kita :-)

      Padam
  13. betul2..kita kena buat kerja dengan ikhlas..hehe..aku pernah tengok badut hampir marah kat budak2 sebab dorang mempermainkan dia..tapi bila dipikirkan balik itu laa tugas badut..selagi dia pakai costume tu dia kena terima kalau budak2 mempermainkan dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  14. alamak..sya selalu malas nak kerja :P

    sya takut la dengan badut ni

    BalasPadam
  15. Err..susah skit nak enjoy komik kali ni sebab Dezee ada isu skit dengan badut2 ni..

    BalasPadam
  16. ingatkan mcam bangang...tp ade pengajaran ps dia ya... :)

    BalasPadam
  17. janji kerja halal..buat sehabis baik..

    BalasPadam
  18. sangat berdepan dengan situasi yg sukar di tempat kerja. mula hilang minat dengan kerja kat sini. cuba kikis rasa tu tp ntahlah susah nak cakap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh
      semoga segala2nya kembali menggembirakan

      Padam
  19. hikhik.pengaran baik bro. nak keja mmg kena buat elok2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu
      ikhlas kerja maka gembiralah rupa kita
      hehe

      Padam
  20. Balasan
    1. nih mesti takut badut nih
      hehehe

      Padam
  21. aku kenal blog ko lama dah tapi sebab dah lama tak membelek blog orang tapi bila dah terbelek ala rupanya ko grade sama ngan aku may 2012. dulu lepas je hbis bulan feb terus keje terus tinggal langsung blog ni tapi bila dah jobless boleh la nak tinjau2 skali skala :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh
      macam mana leh jobless?
      berhenti kerja ke?

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com