Isnin, 18 Mac 2013

Hans Comix : (Bhoot Returns) Bedtime Stories

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru untuk anda semua. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan mendapat serba sedikit ilmu atau pengajaran daripada kisah ini!


Sabda Rasulullah S.A.W : "Di antara tanggungjawab ibu bapa terhadap anaknya ada tiga iaitu pertama memberikan nama yang baik, kedua ialah mengajarkan tulisan (ilmu dan adab) dan ketiga mengahwinkan apabila telah baligh". Renung-renungkan (^_^)Y !

57 ulasan:

  1. hahaa....sengal betul...ketegaq~

    BalasPadam
  2. Bagi jer budak tu ipad..senyap la dia..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.....
      mak dia nak guna iPad main game la tu kut

      Padam
  3. Wakakakaka...thumbs up. Aku suka. Tak sangka depa tuh leh cakap utagha... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      thanks
      tu la
      dalam diam2 depa tau cakap melayu slang utara :-)

      Padam
  4. Balasan
    1. hah...
      pesanan untuk entry nih sebenarnya ditujukan untuk ibu bapa yang macam tu lah :-)

      Padam
  5. susah sebenarnya nak jadi mak bapak nie. btw, cool lah buat dialog belah utara nie..haha.. singgah sini baca komik, buat helang tension study. Ngah final, sebab tu xupdate blog seminggu dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      tanggungjawab mak bapa memang besar tapi itulah amanah yang perlu dipikul
      semoga berjaya untuk final :-)

      Padam
  6. betul tu.. jangan pandai buat anak je... eh..
    ini dari cerita apa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bhoot returns...
      hindustan punya
      hohoho

      Padam
  7. garang nye mak die...hehehheeh takut i..

    BalasPadam
  8. ekekek hurmmm memang bukan mudah nak jadi ibu dan bapa ..
    buts sweet dialog ! ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      besar tanggungjawab
      thanks :-)

      Padam
  9. mak dia tu sengal jugak erk...esuk sabtu....ahakz...ahakz

    BalasPadam
    Balasan
    1. mak malas nak layan anak dia tu
      hahaha

      Padam
  10. Balasan
    1. tu lah
      dah cerita pasal rapunzel anak dia pi perli dia pula
      panas lah dia
      haha

      Padam
  11. salam.sah tu ada 3 jer hee...

    cantik action tu bijak sungguh awk mengarah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      mengarah gambaq ja pun :-)

      Padam
  12. mak datang bulan hahahah ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kui3
      mungkin yer mungkin tidak :-)

      Padam
  13. tugas kahwin pn xlg..bla mak nk kwin kn saya ni haa..hihi

    BalasPadam
  14. Hahaha, garangnyaa.
    Eh tu cite snow white lah, bukan rapunzel!
    Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      mak dia salah cerita pula

      Padam
  15. mengahwinkan anak bila akil baligh, huhu menarik :)

    BalasPadam
  16. macam anak akak je...hari2 tdo lambat..letih nunggu dia tdo

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      so sis faham la kenapa mak dia garang sangat kan?
      hehehe

      Padam
  17. Hans nie ade bakat jadi cam pengarah laa..kalau syamsul yusoff tau nie balik mengadu ngan yusuf haslam tak nak buat filem terus..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...
      alah
      banyak lagi nak kena belajar kalau Hans nak jadi pengarah bro :-)

      Padam
  18. best. paling suke siap ade note lg kat bwh :D
    good entry.

    BalasPadam
  19. hahahahh...byk cekadak dak tu...ekekek...wah hanis da d cop dia ler kat gambo tu ^^heheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...
      akhirnya ada juga watermark sendiri :-)

      Padam
  20. Balasan
    1. hahaha...
      nih nanti anak bro kalau ketegaq macam nih..
      hah macam mana nak buat tu?
      hehehe

      Padam
  21. sedih sangat muka budak tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      dah tak dapat dengar cerita arnab dan kura-kura
      tu yang sedih tu

      Padam
  22. maknya tipu sunat..ahaha..kesian

    BalasPadam
    Balasan
    1. kui3
      mak dia letih la tu agaknya

      Padam
  23. erkkk... apakah mksd semua ni...

    cerita rapunzel pon den xtau sbnqnya..

    BalasPadam
  24. Sabtu ada sekolah gantian..hikhik..tu pasal maknya suruh tido...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha....
      hari sabtu nih tak ada sekolah gantian
      mak dia pun dah lupa tu

      Padam
  25. oh . mak dia tak sepatutnya tipu walaupun cerita tu sekadar dongengan . terasa nak hadiahkan mak dia buku parenting bolat . keh ! keh !

    ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahha
      tahu xper
      kesian anak dia

      Padam
  26. hehe . mak die garang noo . gaji tak masuk lagi ke . hehe . sian si anak . nak khatam jugak ceghite arnab tuh . hehe

    BalasPadam
  27. nape mak garang
    ?

    esok sabtu.. cuti. sobsob

    HAHAHAHAHA

    BalasPadam
  28. terbaik! hehe. daripada filem pun boleh jadi strip. Kreatipnyaaa

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com