Sabtu, 9 Mac 2013

Hans Comix : (The Hobbit) Cinta Terhalang

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru untuk anda semua. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan mendapat serba sedikit ilmu atau pengajaran daripada kisah ini!


P/S : Islam adalah agama yang amat menitikberatkan soal akhlak dan adab-adab bagi menjamin kebahagiaan dan keharmonian hidup di dunia dan akhirat. Adab-adab ini merangkumi segala aspek sama ada sekecil-kecil perkara sehinggalah kepada sebesar-besar perkara. Salah satu sifat yang amat dititikberatkan disini ialah bersopan santun dimana seseorang itu menghormati orang lain walaupun insan tersebut masih lagi belum dikenalinya dengan rapat kerana ini mencerminkan keperibadian yang mulia dan menjadi contoh serta tauladan kepada insan lain untuk turut sama menjaga kesopanan masing-masing. (^_^)Y


38 ulasan:

  1. dah macam kisah artis tutttt dah ni hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...
      kebetulan jer tu :-)

      Padam
  2. Balasan
    1. dalam ketawa ada pengajaran
      gembira kamu terhibur
      terima kasih sudi komen disini :-)

      Padam
  3. hahaha , suit je . . btw kelakar gila :)

    BalasPadam
  4. kena balik "Ada aku kisah?" haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      Allah bayar cash jer sekarang
      tak tunggu dah :-)

      Padam
  5. Hahaha..si biadap kena balik..tapi mcm cerita artis jer hans..hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh, kebetulan jer tu Dezee :)

      Padam
  6. Semoga Senah akan jumpa pengganti yang lebih baik.haha.

    Haih,baca komik pun feeling.Anyway good idea Hans :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      betul ker feeling nih?
      thanks...
      Hans lebih bersemangat untuk buat komik seterusnya nanti :-)

      Padam
  7. Huhuhu...very creative artwork. Simple but brilliant!

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks bro fur ur comment
      so appreciate it :-)

      Padam
  8. dah g USS nape tak buat key-chain USS sebagai hantaran jek..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...dia dah joli benda lain la bro...
      nak beli keychain pun dah tak mampu..haha

      Padam
  9. Balik ke pesen dedulu . Bagi surat buh bedak bby , boleh ke ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...boleh jer kalau mau buat
      membantu industri bedak berkembang lebih maju

      Padam
  10. hahahaha... kreatif, like it :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks syuwai
      happy to know your response for this entry :-)

      Padam
  11. assalam hans..keratifnya hans..semuga terus berkarya.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam
      biasa2 jer sis
      thanks for your support :-)

      Padam
  12. hahaha..lawak..klu ada org masuk meminang aku bg pedang mmg nk kenal reject la kan

    BalasPadam
  13. aku rasa mcm tau2 je hang nak kritik sape. keh3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      semua ingat aku nak kritik orang
      kebetulan jer tu
      bila ku baca balik tiba2 macam ada kena mengena dengan somebody
      tapi sebenarnya memang kebetulan :-)

      Padam
  14. santai..n lawak juga..hehe.. tapi ayat pnjng sgt..hehe (*sorry kritik..LOL) ahaha..jgn marah

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak marah pun
      okay jer
      sometimes saya akan letak dialog pendek
      n sometimes panjang
      ikut mood :-)

      Padam
  15. Kelakarla... adoi bapak dia...

    Hantaran buat melancong... adoiii...

    BalasPadam
  16. hahahaha kreatif guna photoscape ^^


    mau ngs producer hobbit tgk bro hans kreatif sgt ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      dia nangis sebab jalan cerita dia dirosakkan oleh Hans
      hahaha

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com