Selasa, 19 Mac 2013

Hans Comix : Lelaki Kacak

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru untuk anda semua. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan mendapat serba sedikit ilmu atau pengajaran daripada kisah ini!


P/S : Allah memberikan rezeki yang halal kepada mereka yang rajin berusaha namun harus diingat matlamat tidak menghalalkan cara. Renung-renungkan dan selamat beramal. (^_^)Y

54 ulasan:

  1. Balasan
    1. ada idea dan masa terluang so update je :-)

      Padam
  2. Hahahaha...logik juga even komikal. BTW bukan semua mcm tuh kot in realiti. Sebab zaman skrg hanya RM. Muka pecah kapal pun layanzzz janji RM.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      bukan semua
      tetapi kebanyakkan begitu terutama yang muda
      ehehehehe

      Padam
    2. Huhuhu...pasal tuh last2 kena tinggal. Yg muda2 ni suker salah pilih...Xpa hans...sabau yer. Satu hari hans dpt lg cuns punya. Bkn kata cuns muka sebab yg tuh nombot dua...yg penting cuns hati. :)

      Padam
    3. insyaallah
      doa2kan lah yer bro
      nak tolong carikan untuk Hans pun lagi dialu-alukan
      serius nih :-)

      Padam
    4. Bab nak tlg tuh agak susah sket sbbnya ni libatkan hati org. Lgpun slalunya org tgh kdg2 jadik mangsa. Hehe...apapun, tips yg bl diamalkan, be yourself...kalau ada yg berkenan kt hati tu, direct ckp kt dia...slow and steady. mmg payah nk dpt respons but tnjukkan yg hans betul2 amik berat pasal dia. InsyaAllah, berjaya hans...

      Padam
    5. wah...doktor cinta rupanya :-)

      Padam
  3. perempuan tu pon mudah sgt terpedaya...
    pantang nampak mamat hensem sikit..
    heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      tu la pasal
      mudah bebenor :-)

      Padam
  4. Cara kita cari rezeki tu pun diambilkira jugak.
    Nicee entry ni, ada mesej!

    BalasPadam
  5. tau xpe...kalau nk buat business tuh buatlah betul2..jgn kerja nk tipu org jer,,panas2!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      kena jujur dan amanah dengan pekerjaan kita :-)

      Padam
  6. Balasan
    1. Ooooooo
      dah tahu dah
      Dezee fobia badut kan?

      Padam
  7. banyak untung badut ni, jual tiket sendiri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. badut nih dah macam ulat tiket pun ada kan bro?
      hehe

      Padam
  8. haha xde sivik betul badut ni..hadap la muka beliau 1 jam..ehh?huhu mgkin sesetengah org je kot yg percaya pada rupa yg hemsem & cantik..sesetengah lagi tak..:P

    BalasPadam
  9. hensem saja tapi hati jahat xguna dik...baik suka lelaki biasa tapi iman penuh di dada...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu sis
      sokong sangat :-)

      Padam
  10. Balasan
    1. tipah memang selalu kena tipu :)

      Padam
  11. nice la wak..

    yg pasti itu loghat mcm bangla ja.eh tetiba! haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang loghat bangla pun
      hahahaha

      Padam
  12. p/s tu terbaik.. sambil berhibur dan bergurau ada mesej yg ingin di sampaikan.. tahniah hans..

    BalasPadam
  13. Muehehehehe.. macam2 hal.. Bahahaha...

    BalasPadam
  14. Adik manis...adik manis....abang manis takda ka? Hehehe... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. abang manis kita tunggu episod2 akan datang...hoho

      Padam
  15. hikhik.betol2.. kreatif gila bro

    BalasPadam
  16. huhuh..kalo aku perform msti laku giler.. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. gila perasannnnnnnnnn!!!
      hahaha

      Padam
  17. Aiyarkkkkk kene tipu la... hahaha lawak lawak lawak.. nilai murni kat sini, jgn mudah terpedaya dengan rupa paras.. acececece

    BalasPadam
    Balasan
    1. nilai murni kedua ialah kerja kena ikhlas dan amanah :-)

      Padam
  18. hans sangat kreatif buat dialog dgn gambar-gambar ni..

    BalasPadam
  19. wanita memang mudah terpedYA DENGAN KEKACAKAN..HEHEH

    BalasPadam
  20. hikhik...bez baca komik ni..klakar
    adik manisssss....
    kene puji sikit dah tergoda

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...tu la pasal
      mudah terpedaya :-)

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com